Bästa Heroes of the Storm vadslagningssajter 2024

Heroes of the Storm (HotS) är ett Multiplayer Online Battle Arena (MOBA)-spel. En typisk match består av två lag om fem som kämpar ut på ett slumpmässigt slagfält. Varje lag har samma mål, att decimera sin motståndares bas. De inblandade lagen använder taktiska element och arkadelement för att uppnå huvudmålet.

Utan tvekan fortsätter Heroes of the Storm att trotsa de flesta av sina förväntningar. Det finns fartfyllda strider över olika bakgrunder vid dess nexus, som alla tjänar ett unikt syfte. Som namnet antyder har hjältarna en betydande inverkan på spelets resultat. Till skillnad från konventionella MOBA-upplevelser behöver spelare inte oroa sig för att handla slumpmässiga föremål eller långsamt spelande för att slita ner sin beslutsamhet.

Bästa Heroes of the Storm vadslagningssajter 2024
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter

Unika attribut

Under spelandet måste spelarna kämpa hårt och snabbt. Och viktigast av allt, de förväntas arbeta som ett team för att motverka alla framsteg från fienden och utforma sina strategier. Som sagt, här är fyra attribut för Heroes of the Storm som sätter den ett snäpp högre än andra MOBA-spel.

Hjälteval och roller

HoTS kombinerar ett urval av några heroiska karaktärer från Blizzards speluniversum. Dessa hjältar kategoriseras som krigare, supportrar, lönnmördare eller specialister. Spelare bör bekanta sig med var och en av dessa hjältar, vilket är avgörande för att förstå hur deras unika attribut samverkar på kartan.

Lagutjämning

Lagarbete är nyckeln för att alla lag ska vara effektiva i sitt uppdrag. Varje spelare bidrar till en gemensam erfarenhetspool, så lagutjämning spelar en grundläggande roll för att säkerställa att spelare skördar frukterna av sina ansträngningar.

Talangsystem

Varje hjälte som visas i detta MOBA-spel har unika färdigheter som avslöjas när spelet går framåt. Helst ersätter dessa talanger det som ofta erbjuds i "varubutiken" som finns i konvektionsspel.

Dynamisk slagfält

Var och en av Heroes of the Storms slagfält erbjuder unika gameplay och mål. Spelare måste akta sig för intressepunkter och konflikter för att förtjäna lojalitet hos legosoldaterna som befolkar slagfältet.

Satsar på Heroes of the Storm

Precis som andra MOBA-spel har HotS en enorm efterföljare inom esports-spelscenen. Även om Heroes of the Storm inte rankas bland de mest spelade e-sportspelen, är vissa tippare fortfarande genuint intresserade av att satsa på detta spel.

Som med någon form av betting på e-sport online, kan spelare bli överväldigade av ett hav av speltips som täcker olika HotS-evenemang. Det viktigaste är dock att förstå de olika typerna av satsningar som är tillgängliga för spelarna som är intresserade av Heroes of the Storm-betting.

Matchvinnare

Det klassiska matchvinnarspelet är utan tvekan den vanligaste typen av vad inom esportspel. Denna satsning kräver bara att spelarna förutser vinnaren av en kamp. Som väntat kommer favoritlaget ha lägre odds än underdogs.

Kartvinnare

Kartvinnarsatsningen innebär att man förutsäger att laget kommer att vinna en viss karta. Erfarna HotS-spelare tycker att detta spel är särskilt tilltalande när de placerar livespel. Helst är det lätt att förutsäga resultatet av en given karta genom att titta på de utvalda hjältarna.

Handikappspel

Spelare som är angelägna om att minimera risker vill ha handikappsatsningar. Helst liknar denna satsning den matchvinnare satsningen, bara att laget som satsade på har några vinster lagt till lagets poäng.

Första blodsatsningarna

Som namnet antyder hänvisar första blodet till det första dödandet. Denna satsning kan vara en hit eller miss eftersom det kräver att spelarna förutser laget som kommer att göra den första poängen. Helst rekommenderas första blodsatsningar mest för erfarna som förstår spelets dynamik.

Varför är Heroes of the Storm populär?

Heroes of the Storm blir stadigt populär trots dess initiala dystra utsikter. En av huvudorsakerna till dess stadiga tillväxt är att spelutvecklare har flyttat sitt fokus till att ge spelarna yttersta balans. Dessutom har HotS erbjuder mer livskraftiga mörkar, roliga talanger och, viktigast av allt, fantastiska hjälteinteraktioner.

Medan innehållssläppen har varit relativt långsamma, har HotS-utvecklare kompenserat för detta genom att ge spelare regelbundna balansuppdateringar, omarbetningar, speljusteringar och vissa säsongsbetonade händelser. Med spelare serverade med ett brett spektrum av episka ögonblick, har detta spel allt att älska. Dessutom är de actionfyllda lagstriderna, älskade karaktärerna och överlägsen grafik tillräckligt med anledningar till att detta e-sportspel fortsätter att frodas.

Internetgemenskap

HotS internetcommunity är mer inbjudande än andra MOBAs, särskilt spelare som är nya i spelet. Det är dock ett känt faktum att onlinegemenskapen ibland kan bli lite fientlig eftersom den är fylld av alla möjliga spelare. Detta är att säga att det inte finns något sätt som en spelare kan förutsäga sina upplevelser i samhället. Men totalt sett tenderar HoTS-spelare att vara mer förlåtande och påhittiga mot nya spelare.

Spela Heroes of the Storm online

Spelare som är sugna på att spela HotS online kan vara angelägna om att titta på antalet. Utan tvekan strömmar många MOBA-spelare online för att spela detta spel, men det exakta antalet vid varje given tidpunkt kan vara missvisande. Men om allmän statistik är något att gå efter, uppskattas det globala antalet HotS till cirka 7 miljoner.

Big Heroes of the Storm-spelare

De flesta av de bästa HotS esportspelare har funnits ett tag och har varit med i andra Blizzard-titlar. Om de totala spelvinsterna är något att gå efter, kan följande spelare rankas som de mest framstående spelarna i spelet.

 • Jeong, Won Ho
 • Lee, Jung Hyeong
 • Lee, Jae vann
 • Jag, Jin Woo
 • Kang, Woon Sung

Varför älskar spelare HoTS?

När det kommer till MOBA är Heroes of the Storm utan tvekan bland de mest älskade spelen. Och här är några anledningar till varför ett växande antal e-sportspelare tycker att det är tilltalande:

 • Det finns fler kartor eller slagfält att njuta av
 • Det erbjuder ett teamfokuserat spelupplägg
 • Den har en objektiv inriktad design

Hur man spelar HotS

HoTS är ett lagspel. Spelaren börjar med att välja spelläge. Det finns fem spellägen: Versus AI, Quick Match, Unranked, Ranking och Brawl. Innan du försöker andra nivåer, rekommenderas nya spelare att börja med Versus AI:s, den lägsta nivån. Ett konto på nivå 50 kvalificerar alla spelare att spela rankade matcher.

När det gäller spelet är målet att pressa mot motståndarens bas och förstöra deras koppling.

Spelets största spelare och lag

Efter HotS Global Championships upplöstes de flesta franchiselag som Cloud9, Gen.G och Team liquid. Men andra lyckades hänga på, och som ett resultat har de funnit enorm framgång i spelet. Som sagt, här är en lista över tuppar som har rönt stor framgång i Heroes of the Storm-turneringarna:

 • Enkelhet
 • WildHeart Esports
 • CrowdControl
 • Oxygen Esports

Finns det ett Heroes of the Storm-mästerskap?

Även känt som esports World Convention (ESWC) är ett professionellt mästerskap som har några av de bästa spelarna och lagen. Uppbyggd i ett kvalformat, lag som tar sig förbi kvalmatcherna får en plats att representera sina länder i ESWC världscupen.

Vad är ett HotS-VM?

HotS World Cup, även känd som Heroes of the Storm World Championship, spelades första gången 2015. Denna turnering hölls första gången i BlizzCon 2015. I denna turnering kämpade åtta lag om $500 000. 2016 fördubblades prispotten, vilket markerade starten för Heroes of the Storm Global Championship Circuit. Men mot slutet av 2018 tillkännagav Blizzard sina avsikter att minska HotS-evenemanget.

Heroes of the Storm världscupspel

Spelare som är sugna på att satsa på globala eSport-evenemang kan vara sugna på att satsa på Heroes of the Storm World Cup. Från början sågs som en stor sak på den bästa e-sportspelsajten, HotS-spelarna har idag bara globala evenemang kvar efter neddragningen.

HotS-spelare som är intresserade av världscupen eller något annat globalt mästerskap bör vara stort intresse för lag eller länder som konsekvent har levererat på den stora scenen. Till exempel är nordkoreanska och amerikanska lag vanligtvis ett snitt över resten i globala evenemang.

Satsa på Heroes of the Storm hos leverantörer

I takt med att Heroes of the Storm blir allt mer populärt är några av de bästa e-sportspelsajterna mycket intresserade av sporten. Även om vissa appar för e-sportspel kan vara något ovilliga att täcka sporten, har de flesta av de "stora pojkarna" i branschen redan gjort sina avsikter kända. Som sagt, här är några esportbettingsajter som uttömmande tillgodoser HotS esportbetting:

Betwinner

Betwinner gör snabbt sin närvaro bland Heroes of the Storm esport-spelarna. Denna bookmaker täcker många e-sportevenemang över hela världen. Viktigast av allt, Betwinner erbjuder ytterligare marknader för specifika evenemang.

22 Satsa

22 Satsa är ett annat go-to-alternativ när det gäller vadslagning på HotS. Den här bookmakern har täckt esportevenemang ett tag nu. Med generösa odds och många spelmarknader borde 22Bet vara ett toppval för HotS-spelarna.

1xBet

1xBet är bland de mest populära operatörerna inom traditionell sportvadslagning. Denna operatör utmärker sig också inom e-sportspel, tack vare sin fantastiska kundservice, generösa incitament, fördelaktiga odds och olika vadslagningsmarknader.

Följ de bästa hjältarna från Storm-lagen och satsa korrekt

Att betta på alla esportevenemang kräver viss due diligence. Som ett resultat är vikten av att följa världens bästa Heroes of the Storm-lag nyckeln till att göra de korrekta förutsägelserna ofta.

Gen G

Sydkoreanska Gen G rankas som ett av de bästa e-sportlagen. Detta lag har vunnit åtta Heroes of the Storm-turneringar och tjänat enorma $1 360 000.

Team Dignitas

Team Dignitas är ett annat lag som alla HoTS-spelare borde vara angelägna om att följa. Baserat i Newark, New Jersey, gör det här laget sällan besviken på den stora scenen. Dess Heroes of the Storm-team har samlat ihop $1 178 555 från trettio tävlingar.

MVP

MVP är ännu ett sydkoreanskt lag på vår lista över bästa lag. Även om det finns rapporter om att dess lag inte längre kommer att medverka i Heroes of the Storm-tävlingar, är det alltid ett toppval när det visas på något HoTS esports-evenemang.

När en spelare väl förstår tävlingens karaktär blir det mycket lätt för dem att göra de korrekta förutsägelserna. Dessutom måste alla tippare hålla sig uppdaterade med aktuella händelser och dynamik kring sporten, med tanke på att olika förändringar över tiden.

För-och nackdelar

Det krävs inte mycket för att förstå vad Heroes of the Storm erbjuder. Här är en lista över några av HotS träffar och missar som kan intressera spelare och spelarna som satsar på spelet.

Fördelar

Spelet är fartfyllt, med korta och spännande slagsmål. Det genomsnittliga HoTS-spelet går på cirka 20 minuter, tillräckligt för att investera spelaren utan att bli tömd.

 • Hjältar har inga statiska egenskaper
 • Den har en mängd olika hjältar från de bästa snöstormspelen
 • Spelare serveras med den mycket eftertraktade kartvarianten för en värd spelupplevelse.
 • Enkla och coola bilder
 • Spelare belönas med ökad ranking
 • Spelet ger spelarna 30 dagar på sig att granska sina tidigare spel och hitta ett bättre sätt att tävla
 • Nya spelare kan testa spelet innan de väljer att spendera på spelet

Nackdelar

 • Upplevelsen kan vara långsam om områden där hjältar och galningar lämnas kvar
 • Spelare har inte möjlighet att spela sina favoritkartor
 • Spelare möter ibland några progressionsbaserade hinder som ligger utanför matchen
 • Användarinterfas är inte anpassningsbar

Förstå Heroes of the Storm odds

Alla esports-spelare borde förstå oddsen utnyttjas av en given app för e-sportspel. Till att börja med ger höga HotS betting odds mest värde. Spelare som är sugna på att satsa på HotS bör förstå oddsen som erbjuds av olika bookmakers. Här är några vanliga typer av Heroes of the Storm-odds.

 • Amerikanska odds: Som namnet antyder används amerikanska odds ofta i Amerika. Den utmärkande funktionen har vanligtvis plus- (+) och minustecken (-). Helst indikerar siffran med ett minustecken ofta det belopp som måste satsas för att vinna $100.
 • Decimalodds: Decimalodds, som oftast används på europeiska bettingsidor, är bland de enklaste att arbeta med. Allt en spelare behöver göra är att multiplicera oddsen med det insatta beloppet.
 • Bråkodds: De flesta bookmakers erbjuder fraktionerade odds. Precis som decimalodds är det ganska enkelt att förstå dem. Multiplicera bråkdelen med satsningsbeloppet ger vinsten eller beloppet.

Hur man bäst erövrar vadslagning på Heroes of the Storm

Nu när allt om Heroes of the esport har dissekerats till stora längder, är det också viktigt att titta på sätt eller tillvägagångssätt som kan hjälpa spelarna att smaka på framgång i spelet. Här är några värdefulla tips för HotS-spelare.

 • Se hur erfarna spelarna lägger sina insatser för att snabbt förstå grunderna
 • Var uppmärksam på statistiken och engagera samhället
 • Fokusera mer på META-trenderna
 • Placera satsningar till högsta möjliga odds för maximalt värde
 • Se till att du utövar ansvarsfullt spelande
About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
Handla om

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson