Bästa Smite vadslagningssajter 2024

Smite är en multiplayer online battle arena (MOBA) där spelare slår sig samman i en mytologisk miljö. Det utspelar sig i en värld där gudarna från många olika kulturer slåss om dominans. Inom det vanliga erövringsläget består varje lag av 5 medlemmar. De måste använda sina olika förmågor och taktiker för att bekämpa motståndarlag och NPC-minions.

Om spelare letar tillräckligt noga kommer de att hitta en app för e-sportbetting som inkluderar Smite. Tidigare hade detta varit praktiskt taget omöjligt. Men saker och ting har börjat förändras. Spelet är nu tillgängligt på PC, Xbox One, PlayStation 4 och Nintendo Switch. Detta har utökat intaget av nya spelare. Som ett resultat är fler människor intresserade av att satsa på Smite-turneringar. Varje gud har fyra olika förmågor. Dessa kan inkludera skador på området, polering eller publikkontroll. Allt eftersom spelaren får erfarenhet under matchen kan dessa egenskaper uppgraderas. Gudar kan nå den maximala nivån på 20. Guld används för att köpa föremål för att öka makten och försvaret. Det tjänas in genom att döda fiender eller sälja föremål.

Bästa Smite vadslagningssajter 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vad gör Smite särskiljande?

Det finns många MOBAs där ute. Men Smite utmärker sig tack vare sin tredjepersonsskärm. Detta är en uppfriskande inställning genren som vanligtvis gynnar en top-down look. Som ett resultat känner spelarna en större känsla av fördjupning i spelet.

Alla standardtroper av denna speltyp är närvarande. De inkluderar tydligt definierade lagroller, skapande av karaktärer och ultimata förmågor. Men dessa mekaniker utspelar sig i ett narrativ som tilltalar ett brett spektrum av människor. Mytologi är ett mycket populärt tema. Den har fortsatt att finna större tilltal tack vare storhits som God of War och Assassins Creed. Smite-spelare kan ta kontroll över sina favoritgudar och lära sig om nya.

Satsar på Smite

Det finns gott om esportspelsajter som erbjuder vadslagning på ikoniska MOBAs som t.ex League of Legends. Däremot kan spelare ha svårt att hitta en som vänder sig till Smite-fans. Det är bäst att leta efter dessa marknader på nischade fantasy-bookmakersajter. De kommer att ha en bättre chans under det årliga Smite World Championship. Spelare kan göra sina förutsägelser om vilket lag som kommer att hamna i toppen. De kan också fokusera på enskilda spelare genom att satsa på en potentiell MVP.

Medvetenheten om spelet hos bookmakers ökade under 2015 när det släpptes på Xbox One-konsolen. Detta gjorde den till en av de första MOBA:erna som expanderade från PC till konsolspel. Den fortsätter att växa i snabb takt. Som ett resultat verkar det troligt att det kommer att bli ännu mer känt bland esportbetting-gemenskaper.

Inom en konkurrensutsatt miljö spelas Smite i 5 mot 5-matcher. Spelare måste välja det lag som har mest sammanhållning. Varje medlem kommer att ha en specifik roll. Detta kommer att inkludera AD Carry, Jungler, Mid, Solo eller Support. Omgångar kan ofta vara kaotiska med stor tonvikt på action. Men vinnande lag tenderar också att använda taktik för att övervinna sina motståndare.

Varför är Smite populär?

Nyckeln till Smites popularitet är dess innovativa skärmval. Det faktum att spelare kan komma åt innehåll gratis har också lett till en hälsosam mängd nya användare. Hi-Rez Studios fortsätter att uppdatera spelet och låter fansen säga sitt online. Spelet är inte alltför komplicerat. Det är väldigt likt många andra exempel på MOBA. Dessa typer av esport-spel är också populära bland spelare eftersom de är spännande att titta på och det kan vara ganska enkelt att förutse en potentiell vinnare.

Internetgemenskap

Smite lyckas förena två samhällen tillsammans. Den första är fans av MOBAs som letar efter något fräschare. Den andra är de som tycker om att lära sig om de gamla mytologierna i olika kulturer. Företaget bakom Smite uppmuntrar spelare att vara aktiva på sina onlineforum.

Spela e-sport online

Det finns inget enspelarläge för Smite. Istället innebär varje runda att få kontakt med vänliga och rivaliserande spelare online. Andra spel i den här genren tenderar att ha kommunikationsproblem. Lyckligtvis har Smite ett mycket imponerande textchattsystem. Användare kan välja från en lista med specifika fraser så att teamet kan samarbeta.

Stora esportspelare

Medan Smite verkligen är en lagfokuserat spel det finns flera professionella individer som har kommit till spelares uppmärksamhet. Några av de största namnen folk har satsat på (och deras roller) inkluderar:

 • MLCSt3alth (Mellan lane)
 • Yammyn (Mellan körfält)
 • emilitoo (jägare)
 • Venenu (Mellan körfält)
 • Cyno (Jungler)
 • sam4soccer2 (Jungler)
 • NeilMah (Support)
 • Jarcorrr (Solo lane)

Varför är spelet älskat av spelare?

Den främsta anledningen till framgången med Smite är dess tredje persons utsiktspunkt. Detta gör att den sticker ut från andra genretitlar som traditionellt väljer att visa uppifrån och ned. Det finns också en ljus och färgstark konststil tillsammans med ett anständigt utbud av lägen. Smite är gratis att spela och för en rimlig avgift får spelare tillgång till både nuvarande och framtida DLC:er.

Hur man spelar det

Det första spelaren behöver göra är att bestämma vilken lagroll de vill spela. Detta kommer att påverka Guds karaktär som de kommer att kontrollera. När en match startar arbetar de 5 spelarna tillsammans för att slåss mot sina motståndare och försvara territorium. Under hela matchen finns det möjligheter att köpa nya förmågor och uppgraderingar.

Största Smite-lag

Följande lag har vart och ett vunnit Smite World Championship. Därför kommer spelare att vilja hålla utkik efter dem när de letar efter en satsning:

 • COGnitive Prime
 • Epsilon eSports
 • NRG eSport
 • eUnited
 • Splyce
 • SK Gaming
 • Pittsburgh Knights
 • Atlantis Leviathans

Smite World Cup

Sedan 2015 har Smite World Championship (SWC) ägt rum på årsbasis. Det bjuder in 10 av de bästa lagen från norr Amerika, Sydamerika, Kina och Europa för att tävla om en prispott på 2,6 miljoner USD (och stigande). Detta esport-VM är ganska likt de som ses i mer traditionella typer av sporter. Turneringsformatet involverar ett placeringssteg med dubbel eliminering följt av en omgång av enkel eliminering knockouts.

Nordamerikanska lag tenderar att dominera. De med huvudkontor i Storbritannien och Tyskland har också gått bra de senaste åren. 2022 pekades Jarcorrr från Atlantis Leviathans-laget ut som den mest värdefulla spelaren.

När Hi-Rez Studios var värd för turneringen var den relativt liten. Sedan dess har det nått en högre nivå av erkännande inom spelbranschen. Detta har ökat i takt med att prispotten fortsätter att bli mer lukrativ. Dessa höga insatser har orsakat mer esport betting webbplatser att lägga märke till. Det ganska lilla antalet lag gör också att spelarna har en bättre chans att utse en vinnare. De som vill se denna eSport-VM live kan göra det med hjälp av appar för streaming online.

Smite betting leverantörer

Det här är inte den typ av spel som vanligtvis finns hos en mainstream bookmaker. Trots att det har en växande popularitet är Smite mer av ett kultspel. Detta innebär att spelare kommer att behöva söka upp nischade webbplatser. De bästa esportbettingsidorna kommer att erbjuda ett stort utbud av titlar att spela på. Om de innehåller ett brett urval av marknader kan Smite vara en av dem.

Det kan vara tidskrävande att leta efter en leverantör som har det här spelet. Sökningen kan minskas genom att fokusera på sådana som betonar flerspelarspel på onlinestridsarena. Nya marknader kan också öppna upp när Smite Pro League och Smite Console League startar. Därför bör spelare hålla ett öga på när dessa turneringar kommer att inträffa.

De bästa leverantörerna kommer att erbjuda ett anständigt urval av spelalternativ för denna typ av spel. Omsättningsalternativ som att förutsäga vinnande lag och högst placerade spelare är populära. Men spelaren kanske vill välja mer specifika. Exempel kan vara vadslagning på de exakta omständigheterna för en vinst i en runda eller antalet dödade i en match.

Följ framstående lag

Om spelare vill få ett försprång och satsa mer exakt så är det värt att följa de bästa lagen inom denna esport-gemenskap. De tidigare nämnda vinnarna av Smite World Championship är idealiska att hålla ett öga på. De bästa lagen tenderar också att streama sina matcher. Detta ger spelarna möjlighet att bättre förstå sina styrkor och svagheter. Det är också klokt att analysera varje enskild spelare. Eftersom varje lagmedlem har en specifik roll kommer spelare att veta vilken uppsättning kriterier de ska bedöma dem på.

 • Junglers bör vara bra på att snabbt skicka ut stora mängder undersåtar.
 • En AD Carry måste överleva större delen av spelet med svagare statistik innan han tar laget till seger under de senare stadierna.
 • En Mid behöver ge mycket stöd när de behövs.
 • Solos ger hjälp under lagstrider och måluppfyllelser. De måste därför vara ganska mångsidiga.
 • Som namnet antyder hjälper en supportspelare de andra så att laget kan bli så framgångsrikt som möjligt.

När spelare väl känner till rollerna som varje spelare har kommer det att hjälpa dem att veta vad som gör den bästa typen av proffslag.

För-och nackdelar

Fördelar

 • Den färgglada och roliga displayen kommer att tilltala ett brett utbud av spelare.
 • De som är intresserade av mytologi kommer säkerligen att få ut mycket av spelet.
 • Teamet bakom spelet uppdaterar det regelbundet för att hålla det så balanserat som möjligt.
 • Mångfalden av olika gudar håller matcher intressanta.
 • Smite är en uppfriskande version av genren.

Nackdelar

 • Handlingen av tändstickor kan bli ganska kaotisk. Därför kan spelare som föredrar mer enkla esport-spel känna sig överväldigade och förvirrade.
 • Sedan Smite kom ut 2012 kan vissa människor tycka att spelmotorn är något föråldrad.
 • För att förstå spelet bättre kan spelare välja att spela det. Problemet är att det tar lång tid att lära sig detaljerna i det.
 • Betoningen på balans gör att det kan vara svårt att avgöra vilken gudkaraktär som har störst chans att vinna.
 • Spelet är inte designat för spelare som vill ha en soloupplevelse.

Förstå Smite betting odds

Det finns ett antal variabler som kommer att påverka oddsen för ett Smite-spel. Den mest relevanta faktorn kommer att vara själva satsningens karaktär. Till exempel kommer att förutsäga en direkt vinnare ha mycket olika odds att spela på nästa strukturnedtagning eller död.

Den bästa esportbettingsidan kommer att erbjuda människor ett anständigt utbud av satsningsalternativ för Smite. Spelare kan stöta på ett antal olika oddsalternativ. Amerikanska odds är vanligast på amerikanska bookmakersajter. Dessa representeras med ett + och - tecken. Den förra representerar underdogen, medan den senare representerar den mest sannolika vinnaren.

Smite spelare kan också lägga märke till bråkdelar. De visar mängden potentiella vinster i form av en bråkdel. Till exempel, om personen lyckas vinna ett spel med 5/1 odds kommer deras inkomster att vara fem gånger så stor som det belopp som de satsade.

Det finns också många sajter som kan erbjuda decimalodds på Smite-spel. Dessa liknar bråktal men använder en decimalkomma istället. Om någon satsade $15 på ett Smite-spel med 2.0 odds så skulle deras vinster fördubblas till $30.

Smite betting tips & tricks

När det kommer till den här typen av e-sportspel är kunskap makt. Ju mer en spelare vet om Smite desto högre är sannolikheten för att de placerar en vinnande satsning. Det är därför klokt att hålla sig uppdaterad om ny utveckling genom att följa Smite-spelare och företaget bakom spelet på sociala medier.

Spelare kan också spela Smite själva. Detta kommer att göra dem medvetna om lanseringen av nya God-paket som kan komma att förändra dynamiken i framtida turneringar. En fördel kan också uppnås genom att förstå nyckelbegrepp. Dessa inkluderar K/D/A (Kills/Deaths/Assists), guld per minut och spelarassist.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiska Esports-maestro, står som en ledstjärna för kunskap på EsportRanker. Jun-ho blandar analytisk skicklighet med en medfödd kärlek till spel och avslöjar den invecklade väven av onlinetävlingar, vilket säkerställer att spelarna håller sig informerade och inspirerade.

Send email
More posts by Jun-ho Kim