Allt om vadslagning på Astralis

Astralis, även känd som AST, är utan tvekan ett av de bästa eSport-lagen i världen. Den danska outfiten har nått höjderna för att bli en dominerande kraft i de bästa eSports-turneringarna och tävlingarna. I den här sammanfattningen kan du ta reda på varje detalj om Astralis, från dess etablering till de olika spelen som den har spelplaner i. Ta också reda på om lagets prestationer och prestationer på den globala eSports-arenan och, viktigare, hur man satsar på Astralis.

Astralis är ett känt eSport-lag som grundades 2019 efter att dess grundare köpte RFRSH Entertainment, ett eSportföretag som startades 2016 av Nikolaj Nyholm och Jakob Lund Kristensen. RFRSH Entertainment hade lag i två divisioner, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) och League of Legends. Efter RFRSH Entertainments förvärv började de två lagen spela under varumärket Astralis. Som ett resultat av detta flyttade även spelarna i respektive lag, liksom nyckelpersonalen, till Astralis.

Allt om vadslagning på Astralis
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter

Om Astralis

Astralis ägs av Astralis Group Management ApS och innehar rekordet som den första eSports-serien att noteras offentligt efter noteringen på Nasdaq First North Growth Market i december 2019. Enligt de senaste finansiella rapporterna från bolaget, Astralis nettointäkter för 2021 räkenskapsåret var cirka 10 miljoner dollar, en ökning med 45 % från föregående år.

Idag är Astralis bland de mest populära eSport-lagen. Det samarbetar med några av världens ledande varumärken, inklusive GARMIN, POWER, Aim Lab, Logitech, UNIBET, Turtle Beach, OMEN by HP, Hummel, Secretlab, Next Level Trading och Bang & Olufsen, bara för att nämna några.

Astralis-lag

Medan Astralis började som ett topplag inom esport i CS: GO, har det expanderat till andra divisioner. Från och med 2022 har eSports-outfiten listor i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends (LoL), Fortnite, FIFA och Rainbow Six: Siege.

Som tidigare nämnt deltog de två pionjärlagen i CS: GO och League of Legends. Omedelbart efter att ha förvärvat de två RFRSH Entertainment-teamen, gick Astralis vidare och etablerade ett FIFA-lag tidigare känt som Future FC och lanserade senare en Rainbow Six: Siege-lista, tidigare känd som Disrupt Gaming. Å andra sidan bildades Astralis Fortnite-laget 2021 efter värvningen av 'Th0masHD', en av de bästa proffsspelarna i Battle royale spel just då.

Idag spelar alla fem lagen under Astralis-paraplyet i lagets officiella färger, svart och rött, med Astralis-loggan.

Astralis starkaste spel

Medan Astralis har lag i fem eSports-divisioner, är dess dominans i Counter-Strike: Global Offensive. Teamets framgångar i CS: GO kan tillskrivas förvärvet av RFRSH Entertainments lista som inkluderade några av förstapersonsskjutarens hotshots, inklusive René "cajunb" Borg, Andreas "Xyp9x" Højsleth, Finn "karrigan" Andersen, Nicolai "dev1ce " Reedtz, och Peter "dupreeh" Rasmussen. Förutom den rika listan kan rollen som lagets tränare, Danny "zonic" Sørensen, inte ignoreras. Den tidigare CS: GO-proffsspelaren har varit avgörande i framgången för Astralis CS: GO-teamet. Han vann "Best Esports Coach" vid The Games Award 2020.

Med fyra CS: GO Majors i sitt troféskåp och över 20 andra mästerskap är Astralis utan tvekan det bästa CS: GO-laget. Som sagt, Valve and Hidden Path Entertainments multiplayer first-person shooter, CS: GO, är Astralis starkaste spel.

Andra topplag från Astralis

En av de andra att titta på är Astralis FIFA-lag. Helt nyligen blev Stephanie "Teca" Luana den första kvinnan att kvalificera sig för det eftertraktade FIFA:s Challenger Mode. Det är ett tecken på att Astralis FIFA-lag är redo för storhet. Återkomsten av Andrei "Xerxe" Dragomir till Astralis League of Legends-listan och värvningen av Kiss "Vizicsacsi" Tamás innebär också att Astralis kommer att vara ett lag att titta på i LoL-turneringar.

Varför är Astralis populär?

Astralis är en av de mest populära eSport-lagen som spelarna satsar på. Det finns flera anledningar till varför detta lag är känt inom eSports bettingscenen.

Först är lagets dominans i Counter-Strike: Global Offensive-turneringar. Teamet har utmärkt sig i fyra CS: GO Majors som slog de kända namnen inklusive FaZe Clan, Fnatic, Team Liquid och Natus Vincere. Astralis har också varit en kraft att räkna med i flera andra toppturneringar i CS: GO. Definitivt, denna dominans gör laget populärt på vadslagningsscenen eftersom spelarna alltid satsar på de mest produktiva vinnarna och spelarna.

En annan anledning till Astralis popularitet är den stora räckvidden för sociala medier. Teamet har miljontals följare på sina sociala mediekanaler: Twitter, Facebook, Twitch, YouTube och Instagram. Den breda publiken gör det till ett populärt eSport-lag på bettingscenen.

Sist är partnerskapet med UNIBET, en av de bästa eSports bookmakers. Laget ingick ett samarbete med UNIBET, vilket sätter det i frontlinjen när det kommer till betting. Det betyder att de flesta UNIBET-spelare är mer benägna att satsa på Astralis än någon annan eSport-outfit.

Astralis utmärkelser och resultat

Astralis är ett av de mest dekorerade eSport-lagen, särskilt i Counter-Strike: Global Offensive. Laget har samlat in totalt $9 347 284,71 från 127 turneringar. Nedan är några av de största vinsterna i den danska outfiten.

  • ELEAG Major: Atlanta 2017: Astralis gick därifrån med ELEAGUE Major: Atlanta 2017-trofén i det 10:e Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, och slog de andra 15 lagen och gick därifrån med prispengarna på $500 000. Astralis var i sin första final, vilket ställde det heldanska laget mot Virtus.pro. Efter en het kamp slog AST ut Virtus.pro i den tredje matchen av bäst av tre finaler för att vinna sin första Major.

  • FACEIT Major: London 2018: Astralis andra major kom i det 13:e Counter-Strike: Global Offensive Major Championship som lockade 24 lag. Efter att ha tagit sig förbi FaZe Clan och Team Liquid träffade Astralis Natus Vincere, som hade slagit BIG i kvarten och MIBR i semin. Även om det förväntades bli en adrenalinfylld match, lyckades Astralis ta sig förbi Natus Vincere som slog det ukrainska laget för att vinna sitt andra Major Championship och prispengarna på $500 000.

  • Intel Extreme Masters Säsong XIII: Katowice Major 2019: Den tredje Astralis Major kom i det 14:e Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, som också hade 24 lag. Astralis bevisade återigen sin dominans i CS: GO genom att slå Ninjas in Pyjamas och MIBR i slutspelet för att möta ENCE, som överraskade världen genom att slå Team Liquid och Natus Vincere för att nå finalen. Men som alla förväntade sig var ENCE ingen match för Astralis. Danskarna åkte hem med sitt tredje Major Championship och $500 000 för att bli det tredje laget att vinna på raka Majors.

  • StarLadder Major: Berlin 2019: I det 15:e Counter-Strike: Global Offensive Major Championship gick Astralis vidare för att bevisa för världen att det var det bästa CS: GO-laget, och slog de andra 23 lagen för att behålla sin titel som världsmästare. Efter en rad walkovers slog Astralis övertygande det kazakstanska eSports-laget AVANGAR för att vinna sin fjärde majors. Vinsten i Tyskland var monumental eftersom Astralis blev det enda laget som vann fyra Majors, vilket i slutändan gjorde det till det bästa Counter-Strike: Global Offensive-laget i historien.

Ovanstående är Astralis viktigaste prestationer. Teamet har vunnit över 20 andra mästerskap, inklusive IEM Global Challenge 2020, DreamHack Masters Winter 2020 Europe, BLAST Pro Series: Global Final 2019, ECS Season 8 Finals och BLAST Pro Series: São Paulo 2019, bara för att nämna några.

Bästa och mest populära Astralis-spelare

En av de viktigaste drivkrafterna bakom Astralis framgång är dess talang. Laget har avsevärt investerat i talangförvärv för att få in världens bästa spelare i de olika divisionerna. Nedan är några av de bästa Astralis-spelarna.

  • Peter "dupreeh" Rasmussen (CS: GO): Dupreeh har varit avgörande i framgången med Astralis CS: GO-lista och hjälpt det danska laget att vinna de fyra majors plus många andra mästerskap. Efter en framgångsrik tid på Astralis gick Dupreeh till Team Vitality 2022.
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth (CS: GO): En annan hotshot är ''Xyp9x''som också var en del av laget som vann Astralis fyra Majors. Den tidigare Team Solomid- och Team Dignitas-spelaren röstades fram som en av de bästa CS: GO-spelarna 2018 och fortsätter att slå motståndare med Astralis.
  • Lukas "gla1ve" Rossander (CS: GO): Rossander rankas också som en av de bästa och mest populära Astralis-spelarna. Han vann också fyra Majors och fortsätter att bedriva sin handel med Astralis.
  • Andrei "Xerxe" Dragomir (LoL): Astralis har nyligen tecknat tillbaka "Xerxe" för att stärka sin LoL-lista. Djungeln tillför en mängd erfarenhet och kommer säkerligen att vara avgörande i 2022 LEC Summer Split.
  • Stephanie "Teca" Luana (FIFA): Efter att ha blivit den första kvinnliga spelaren att kvalificera sig för FIFA:s Challenger Mode kommer "Teca" verkligen att bli en favorit hos fans.

Var och hur man satsar på Astralis

För dem som är intresserade av eSports betting är Astralis ett av de bästa lagen att betta på. Men det finns några saker som spelarna behöver veta.

Det första är vilket som är det bästa Astralis-laget att räkna med. Som diskuterats tidigare är Counter-Strike: Global Offensive den division som Astralis är dominerande i. Som sagt, spelarna som vill satsa på Astralis har en bättre chans när de satsar på Astralis CS: GO-laget. Astralis-listan har några av de bästa CS: GO-spelarna. Men det betyder inte att det inte är en bra idé att satsa på andra Astralis-lag. Detta är så länge spelarna tar hänsyn till motståndaren och, viktigare, oddsen. Tumregeln är att ju högre odds desto lägre vinstchanser och vice versa.

Nästa aspekt handlar om att hitta bästa eSports bettingsidor. Spela på en bettingsida utan insättnings- och insättningsbonusar för att öka bankrullen. En ansedd reglerande myndighet för vadslagning bör också licensiera sajten. Senast, kontrollera användbarhetsfunktionerna; till exempel livestreamar av de olika eSports matcherna och turneringarna. Denna fantastiska funktion gör det möjligt för spelarna att följa händelserna direkt från bettingsidan.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
Handla om

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Senaste nytt

Nya tillägg till LEC: KOI och Team Heretics
2023-11-08

Nya tillägg till LEC: KOI och Team Heretics

LEC kommer att välkomna två nya organisationer under den kommande säsongen: KOI och Team Heretics. Team Heretics har förvärvat franchiseplatsen från Misfits Gaming, medan KOI har bildat en strategisk allians med Rogue, de regerande LEC Summer Champions.