Allt om vadslagning på Evil Geniuses

Evil Geniuses är ett av de mest populära esport-lagen med huvudkontor i San Francisco, Kalifornien. Det är bland de äldsta kända videospelsinstitutionerna. Med sin långa historia har Evil Geniuses format spelscenen sedan den grundades 1999. Deras framgång har varit beroende av deras spelares förmåga att välja sin resa och att vara modiga utan att vara begränsade av krav.

Att effektivt tillämpa denna strategi har lett till deras fortsatta framgång i den professionella spelvärlden, vilket har lämnat ett långvarigt avtryck i deras historia.

Allt om vadslagning på Evil Geniuses
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Lagets tro

Teamet representerar också en mängd olika prestationer av skickliga tidigare stjärnor. Dessa historiska arv och stora partnerskap har varit avgörande för att attrahera topptalanger. Dessutom har dessa hjälpt teamet i deras ansträngningar att bygga och återuppfinna.

Djärva strategier av laget skapas på grund av deras tillit till att seger handlar mer om förberedelser än att lyfta en trofé. Det har höjt ribban genom att ständigt välja det som är rätt snarare än spelindustrins normer. Den professionella nivån att ta hand om och respektera sina lagmedlemmar, inklusive spelare, har varit enastående. Nya sätt att belöna tittare och fans har också introducerats av det bästa esportteamet.

Dessa åtgärder har förbättrat lagets övergripande chanser att lyckas. EG-teamet har övergått till spelvärlden genom att introducera nya spelbilder genom åren. Teamet har framgångsrikt gjort framsteg genom att införliva stridssport i sitt speluniversum. Tillsammans med att rekrytera nya spelare har dessa åtaganden hjälpt laget att förbli konkurrenskraftigt i den nya miljön.

Rekryteringar görs då och då av teamet och de fokuserar alltid på att behålla duktiga medarbetare. Potentiella spelare ges lika möjligheter att tävla och få chansen att vara med i laget. Ledningen för detta team föredrar passion och talang framför etiketter som kön, etnisk bakgrund eller läggning. De strävar efter att deras utrymme ska känna igen alla spelare.

Spel som kända esport-lag är bra på är Dota 2, League of Legends, CS: GO, Rocket League, EG Prodigies, LC Academy, Valorant och Fighting Games.

Evil Geniuses-spelare

Dota 2-listan för laget har en hel del talanger. Arteezy (Artour Babaev Carry, kanadensare), JerAx (Jesse Vainikka, finska) och Nightfall (Egor Grigorenko, ryska) är lagets erfarna spelare. Cr1t (Andreas Nielsen, danska) och Filippinernas Abed (Abed Yusop) kompletterar laget med 5 spelare.

League of Legends-laget består av skickliga Contractz (Juan Arturo Garcia, mexikansk) och Svenskeren (Dennis Johnsen, danska). Jiizuke (Daniele Di Mauro, italienska) och Danny (Kyle Sakamaki, amerikansk-japansk) är också erfarna och begåvade medlemmar. Två sydkoreaner, Impact (Jeong Eon Young) och IgNar (Lee Dong-Geun) utgör laget med sex medlemmar.

Fyra spelare utgör LCS Academy-laget. Jojopyun (Joseph Pyun, kanadensare) och TeamLuke (Luke Wasikowski, amerikansk) är erfarna medlemmar i detta team. Mystiques (Patryk Piórkowski, polska) och Tony Top (Zheng Fen, kinesiska) är också skickliga och erfarna.

Spelare som representerar Onda genier i CS: GO är alla amerikaner. De är Brehze (Vincent Cayonte), Stewie (Jake Yip), Autimatic (Timothy Ta), Rush (William Wierzba) och CeRq (Cvetelin Dimitrov) som är av bulgariskt ursprung.

Rocket League-spelare är tre kanadensare: Skytec (Daniel Joseph Soetikno), Tomio (Tomio Phanlith Chan) och Shoryu (Quentin Perera). Två amerikaner, Aspect (Joshua Yongjoon Lee) och Srtty (Jett Joye), som är av australiensiskt ursprung kompletterar laget med fem medlemmar.

Temperatur (Nolan Pepper) och Boostio (Kelden Pupello) är båda amerikaner.

Rocket League-spelare har två spelare; Rizex45 (Riccardo Mazzotta, tysk) och Catalysm (Leonardo Christ Ramos, tysk-kubansk).

Kampspelsspelare inkluderar Ricki (Ricki Ortiz), Dekillsage (Jon Coello) och SonicFox (Dominique McLean), alla amerikaner.

Evil Geniuses mest kraftfulla spel

Counter-Strike: Global Offensive

Ursprungligen bestod Counter-Strike-laget helt av kanadensare. Nu är prioritet att laget ska vara sammansatt av många erfarna och duktiga spelare. CeRqs egenskaper har fått honom erkännande vid internationella evenemang som ESL One Year York 2019. Det var hans första turnering under EG-bannern. Deras spel erbjuds alltid på marknader av populära esports bettingsidor.

Brehze har varit lagkamrater med CeRq i mer än två år. Hans rosterkonsistens breddar också hans styrkor i spelet. Båda har etablerat sig som ett stort hot genom att konsekvent ställa upp med stora siffror. Jakes och Wills erfarenhet har också gynnat teamet enormt. Will hade tillbringat större delen av sin karriär med att tävla på de högsta nivåerna i Europa. Våren 2020 vann han BLAST Spring Finals.

Tim ger också en mängd erfarenhet till denna grupp. HLTV utsåg honom till en av årets 20 bästa spelare efter att han vann ESL Major Boston 2018. Genom en kombination av fantastiska spelare har Epic Geniuses Dota 2-lag blivit ett av de farligaste i stora mästerskap. Med sin unika kombination av skickliga och erfarna spelare har laget vunnit flera titlar.

League of Legends

I januari 2013 beslutade EG-enheten att gå med i League of Legends-scenen. För närvarande har League of Legends en kolossal mängd talang. Contractz är en djungler känd för sina spelförmåga och bärstil.

Impact anses också vara en av de bästa toppbanorna i spelets historia. Han har vunnit många regionala mästerskap i Korea och Nordamerika. Dessutom vann han också Världsmästerskap 2013. Svenskeren började sin tävlingsligakarriär vid 15 års ålder. Genom åren har han gjort sig ett namn som en toppdjungler i nästan ett decennium.

Danny är en 17-årig ADC-spelare som har utvecklats till en av NA:s topptalanger sedan han gick med i LCS-listan från Amateur våren 2021.

IgNar är en rutinerad supportspelare som tidigare har representerat Misfits och FlyQuest i tre olika regioner, och tjänat flera topprankningar och två världsframträdanden. Han är känd för att vara en av de bästa spelmakarna i spelet. Hans engagemang med signaturmästare har ingjutit rädsla hos hans motståndare.

En kombination av dessa enorma talanger under legenderna har vunnit några troféer för laget.

Varför är Evil Geniuses populärt

EG-teamet har visat sig vara imponerande genom åren. Numera anses den vara en av de starkaste i branschen. Partnerskap som har utvecklats som ett resultat av deras spelframgång har gjort laget populärt. Community, är en grupp som främjar speldiversifiering. De har lovat att arbeta tillsammans för att öka minoritetsungdomars deltagande i spel och spelindustrin.

Dessutom uppmuntrade de mångfald inom laget och bland deras fans. De hävdar att man aldrig vet vem som är på andra sidan när man spelar online. Därför spelar det ingen roll vilka de är, hur de ser ut eller om de delar samma språk så länge de har galna färdigheter. De är alla tillsammans och kommer att vinna.

Wolverhampton Wanderers och Monster Energy är båda klubbpartners. Det här är två enorma varumärken som är välkända över hela världen. Som ett resultat har de hjälpt till med att ytterligare popularisera Evil Geniuses som ett av de bästa e-sportlagen.

LG UltraGear har också varit en betydande partner. De har spelskärmar som är av professionell kvalitet och avsedda för seriöst spel. Högpresterande funktioner som reagerar på alla storsäljande spel som Evil Geniuses spelar är utvecklade av denna partner. Dessutom ger de varje spel den tydligaste grafiken, de snabbaste uppdateringsfrekvenserna och den skarpaste klarheten. Dessa låter laget spela spel samtidigt som de pratar med sina fans runt om i världen.

Evil Geniuses vinnande lag och de mest minnesvärda ögonblicken

CS: GÅ

EG började spela Counter-Strike i början av 2000-talet. 2009 fann de framgång efter att ha skrivit på Complex Gamings nedlagda lista. De vann IEM IV American Championship Finals som ett resultat av detta. Ändå avslutade de sin Counter-Strike-division 2012. Köpet av NRG Esports-listan 2019 har gjort det möjligt för EG-laget att återfå fotfästet.

EG CSGO-enheten har haft starka resultat i de senaste tävlingarna. Deras seger kom i augusti kl ESL One: Köln 2020 Online-Nordamerika-turnering. I juni utsågs de till mästare i BLAST Premier: Spring 2020 American Finals. De tog också förstaplatsen i CS: Summit 6 Online: North America-tävlingen 2020.

Dota 2

Efter 2011 Internationell, Evil Geniuses tillkännagav sin nya Dota 2-division i oktober 2011. Kurtis 'Aui 2000' Ling förvärvades av EG 2014 från Cloud9 och Sumail. Laget vann The International 2015 och tog hem 6 616 014 USD i prispengar. Det var det största spelpriset som någonsin delats ut i e-sportens historia. Laget slutade tvåa i tre stora turneringar 2021. Turneringarna i fråga var Dota Pro Circuit 2021: S2 – NA Upper Division och ONE Esports Singapore Major 2021: League of Legends.

Innan de faktiskt flyttade till Nordamerika 2014 gick Evil Geniuses in i League of Legends 2013 och spelade två splits i EU LCS. De kämpade i Nordamerika och var tvungna att sälja sin plats i ligan till Winterfox. De återvände till NA LCS 2019 efter att ha erhållit Echo Fox-serien. De fortsatte med att vinna LCS 2021 Rookie of the Year-priset. Dessutom vann de LCS 2021 Coaching Staff of the Split award samt LCS 2021 Summer Split All-Pro Team award. De slutade tvåa i LCS 2020 Spring Split.

Var och hur man satsar på Evil Geniuses

Användare bör vara myndiga och fullt medvetna om riskerna med hasardspel. Dessutom borde de inte ha förbjudits från vadslagning tidigare. De bästa esports bettingsidor för att hitta marknader på Evil Geniuses lag är GGBet, Rivalry, ArcaneBet, Vulkanbet och BetDSI. Turneringsvinnare, satsningar på pengar, över/under, första kartan och handikappspel är bara några av de satsningsalternativ som finns på dessa sajter. Men trots det, att satsa på Evil Geniuses, som alla andra hasardspel, innebär en risk.

Lagen tävlar i en mängd olika konkurrenskraftiga onlinespel, och de har etablerat sig som ett vida erkänt främsta spelföretag. Som ett resultat måste spelare välja en webbplats som är lämplig för dem. Efter det bör de kapitalisera på bonusar. Esports bonuserbjudanden finns tillgängliga på några av dessa bettingsidor för både nya och befintliga spelare. Dessa bonusar ökar kassareserverna. Således tillåter de spelarna att satsa mer riktiga pengar, vilket ökar möjligheten till framgång.

En bestämd spelstrategi krävs också. Att ha en grov uppfattning om spelstrategi du kommer att använda kommer att hjälpa dig att lyckas. Det skyddar dig också från att göra irrationella spel baserat på dina känslor.
För att hålla sig uppdaterad om truppen och dess spelare måste man följa lagets konton i sociala medier och webbplatsmeddelanden. Det är viktigt att vara medveten om de olika spelmarknaderna och att börja jämföra oddsen som erbjuds av olika spelsajter. Att göra detta kommer att hjälpa spelare att dra nytta av de fantastiska vadslagningsmöjligheter som finns, vilket ökar deras chanser att vinna.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Senaste nytt

Onda genier ryktas lämna e-sportbranschen: potentiell påverkan och ekonomiska utmaningar
2023-11-23

Onda genier ryktas lämna e-sportbranschen: potentiell påverkan och ekonomiska utmaningar

Nyligen har det förekommit påståenden som tyder på att Evil Geniuses, en framstående e-sportorganisation, kan förbereda sig för att lämna branschen. Dessa påståenden, från "industriinsiders", rapporterades i Sports Business Journal. Spekulationerna uppstod efter att Evil Geniuses beslutat sig för att dra sig ur LCS (League of Legends Championship Series). Det har uppgetts att organisationen aktivt har försökt sälja sin esportdivision, men hittills har inga köpare visat intresse.

Games Awards 2023: Nominerade för bästa esportspel, idrottare, lag, tränare och evenemang avslöjat
2023-11-14

Games Awards 2023: Nominerade för bästa esportspel, idrottare, lag, tränare och evenemang avslöjat

The Games Awards är ett mycket efterlängtat evenemang inom spelindustrin, känt inte bara för sin prisutdelning utan också för de spännande tillkännagivanden och trailers som äger rum. I år har Games Awards 2023 inkluderat flera kategorier för att erkänna det bästa inom e-sport. Låt oss ta en titt på de nominerade i varje kategori:

Onda genier ger nästan säkra satsningar
2022-07-28

Onda genier ger nästan säkra satsningar

Evil Geniuses är ett e-sportlag i Nordamerika. Detta e-sportteam är ett av världens äldsta e-sportsfranchisebolag. Det etablerades i Victoria, British Columbia, 1999. Laget har en samling spelare och lag i olika genrer.