Allt om vadslagning på PSG Esports

PSG Esports är en Paris-baserad professionell videospeldräkt. Det är en division av den franska fotbollsjätten Paris St-Germain. Vid en presskonferens i oktober 2016 avslöjade klubbens president Nasser Al-Khelaifi deras inträde på det lovande området videospel. De blev den första europeiska proffsklubben att utveckla en e-sportsdivision. Det bästa esportteamet samarbetade med online bookmaker Betway som sin huvudsponsor.

Spelföretaget tillhandahåller tröjor och jackor till laget genom denna affär. Dessutom tillhandahåller de unikt innehåll på sociala medier.

Allt om vadslagning på PSG Esports
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PSG Esports-spelare

Efter lanseringen började PSG Esports med FIFA esport och utökades sedan till att omfatta andra spel. Klubben har vuxit till att bli en av de mest välkända över hela spelvärlden. Det har fortsatt att etablera sin framträdande plats och hävdat sin plats som en del av toppkläderna. Fler spel har introducerats, inklusive Dota 2, League of Legends, och Brawl Stars. Allt detta har underlättats av många strategiska relationer med stora team, särskilt i Asien.

Deras FIFA listan består av tre spelare: AF5 från Qatar, Maniika och Nkanteem (båda från Frankrike). Från början av 2019 har AF5 varit deras exklusiva spelstreamer. Han följer med klubbens FIFA-spelare runt under deras tävlingar och producerar exklusivt innehåll om deras bedrifter och prestationer.

Maniika är en erfaren spelare och superstjärna på esports sociala medienätverk, Twitch. Dessutom är han en fantastisk tränare och tjänar i flera funktioner i klubben. Han är också teknisk chef på eSports Academy och är en professionell spelare. Nkantee, en stigande stjärna i den franska FIFA-scenen, är en ungdomlig 18-årig spelare som gick med i outfiten i april 2021. Tillsammans med Maniika tävlar de i alla officiella tävlingar för klubben.

Brawl Stars

Med start i februari 2019, PSG-laget har varit en del av Supercells mobilspel Brawl Stars. I januari 2020 skulle PSG bekräfta den ömsesidiga avgången för sitt franska Brawl-lag, men senare, i mars, valde klubben att etablera en ny trupp. Det nya laget var asiatiskt och beläget i Singapore. Lagmedlemmarna var CoupdeAce, Relyh, Scythe (som ersättare), alla från Singapore och Jordon (japaner).

LOL

I juni 2020, kända esport-lag bekräftade deras återkomst till League of Legends och samarbetade med Hongkongs Talon Gaming för att etablera PSG Talon. Spelarna inkluderar; Hanabi (Su Chia-Hsiang, från Taiwan), River (Kim Dong-woo, sydkoreanska), Maple (Huang Yi-Tang från Taiwan), Unified (Wong Chun Kit från Hong-Kong), Kaiwing (Ling Kai Wing från Hong Kong -Kong), Kartis (Su Chia-Hsiang från Hong-Kong).

Det gemensamma företaget mellan PSG och Talon eSports tävlar i Stillahavsmästerskapen i Taiwan, Hong Kong, Macao, Thailand, Singapore, Malaysia och Filippinerna. PSG.LGDs lagspelare är Ame (Wang Chunyu, kinesiska), NothingToSay (Cheng Jin Xiang, malaysiska), Faith_bian (Zhang Ruida, kinesiska), XinQ (Zhao Zixing, kinesiska) och y' (Zhang Yiping, även kinesiska)

PSG Esports starkaste spel

Gruppen har haft ett imponerande tävlingsrekord. De har vunnit flera tävlingar och tävlingar som de har deltagit i. PSG:s förmågor kändes snabbt igen av fans såväl som andra globala organisationer kort efter deras inträde på e-sportscenen. Teamet har åstadkommit mycket under åren. Dota 2-listan är den mest framgångsrika och kraftfulla av alla spel, så man kan förvänta sig utmärkta resultat när som helst.

LGD, en kinesisk Dota 2-jätte, slog sig ihop med PSG 2018. Strax efter att detta samarbete bildades vann listan två tävlingar för att rankas bland de bästa e-sportlagen i världen. De slutade tvåa i 2018 års internationella. Och även om den nuvarande listan ännu inte har åstadkommit lika mycket som den tidigare, har de verkligen visat sig kompetenta. Laget har vunnit OGA Dota PIT Invitational och WePlay AniMajor. De besegrades av Team Spirit i International 2021 Grand Finals, men de slutade ändå på en stark andraplats.

Pacific Championship Series (PCS) är League of Legends-tävlingen på högsta nivå i Taiwan, Hong Kong, Macau och Sydostasien. Truppen har tre PCS-titlar, varav den senaste vann den 29 augusti 2021.

Varför är PSG Esports populärt?

Flera professionella klubbar över hela världen har engagerat sig i spel genom FIFA-ligor, men PSG gick utöver det vanliga. Det har en ny inställning till att interagera med sina supportrar och även attrahera nya i betydande växande länder. Organisationens aktiva ungdomsspelaressystem, som började i december 2020, är en av dess mest anmärkningsvärda egenskaper. Divisionen gläder sig åt att erbjuda frestande möjligheter till både unga människor och blivande yrkesverksamma. Det ungdomsupplägget är främst baserat i Frankrike, men det finns över hela världen.

PSG:s FIFA-lag har några av de bästa spelarna i världen, och klubben anser att deltagande i FIFA är en bra marknadsföringsstrategi eftersom FIFA är det populäraste spelet i Frankrike, Europa och med största sannolikhet världen. Målet är att integrera e-sport i fotbollslaget såväl som i klubbens superstjärnor. Neymar är en känd superstjärna för sin moderklubb, PSG, och är FIFA-spelambassadör. Därför gör detta det väldigt enkelt för honom att påverka fansen att stödja sitt lag samtidigt som han marknadsför det globalt. Denna typ av marknadsföring har gjort PSG till ett av de mest populära e-sportlagen i branschen.

PSG har också ökat sitt engagemang för mobilspel. Det blev PSG.RRQ efter att ha investerat i Rex Regum Qeon, ett indonesiskt spellag som tävlar i Mobile Legends: Bang Indonesia Professional League. Detta har hjälpt lagets närvaro i branschen och lockat nya fans till sin franchise. Alla bettingfans av esport bör ha PSG Esports i tankarna vid alla bettingtider.

PSG Esports utmärkelser och resultat

När de kom in i branschen var ett av de allra första spelen de deltog i Rocket League. RLCS säsong 4: Europe var deras debut i Rocket League-tävlingen och de kom på fjärde plats. Klubbarnas Esport Rocket League-nivå erkändes som kompetent och hotande för de stora lagen.

Efter att ha besegrat G2 i finalen vann laget DreamHack Open Leipzig 2018. Esports-truppen hade ett svårt första halvår av det efterföljande året, men de slutade på något sätt trea i RLCS Season 7-Europe-evenemanget. DreamHack Pro Circuit: Valencia 2019 vanns också av laget. Efter det vek sig PSG:s Rocket League-lag.

Dota 2

PSG.LGD bildades efter organisationen förenade med LGD Gaming, en Dota 2 supermakt. Den gamla LGD-truppen skulle vara kvar, men laget skulle alltså relanseras med nytt namn och allt som kom efter. EPICENTER XL skulle bli deras första evenemang under den nya identiteten, och de vann det snabbt. De vann också nästa, MDL Changsha Major. Efter Changsha Major var laget nära att vinna The International 2018 men föll med 2-3 i finalen mot OG och slutade trea i The International 2019 året därpå.

Den konkurrensutsatta säsongen av Dota 2 2021 skulle börja med färre COVID-19-begränsningar, och saker och ting skulle återgå till det normala. Truppen vann OGA Dota PIT Invitational och WePlay AniMajor. Som ett resultat har deras internationella kampanjer varit extremt framgångsrika.

LOL

Lagets League of Legends-kampanj har varit måttligt framgångsrik. Deras första turneringen under sin nya identitet var PCS Spring 2020, där de besegrade Machi Esports i finalen. De tog också förstaplatsen i 2020 Mid-Season Showdown.

De bästa och mest populära spelarna från PSG Esports

På området för videospel är turneringssegrar inte allt. Flera konkurrenter har samlat på sig massor av följare helt enkelt genom att sända sitt innehåll live medan de spelar. Hanabi, som representerar laget PSG Talon, är en av de mest populära spelarna i världen. Spelaren har en vinstgrad på 83,33 procent. I maj 2021 slutade han trea i 2021 års Mid-Season Invitational-tävling.

Maniika (Johann Simon) är en FIFA-spelspelare som för närvarande representerar klubben på Xbox. Han är en rutinerad spelare med ett växande antal följare på Twitch. Han är också eSports Academys tekniska chef. Jobbet innebär att övervaka alla Akademins program, inklusive att lära lagets 25 tränare för att säkerställa att klubbens inställning förs vidare. Han certifierar många utbildningsprogram som ska tillhandahållas därefter på Studio PSG, antingen på distans eller till och med under workshops.

Nkantee (Ilias El Rhazzaz) är en toppspelare i den franska FIFA-spelindustrin. Han har ett kontrakt med PSG som sträcker sig till slutet av säsongen 2021–2022 och in i säsongen 2021–2022. Han blev medlem i laget, som gav honom hans första proffskontrakt.

Var och hur man satsar på PSG Esports

Beroende på kategori erbjuder varje bookmaker antingen generiska eller anpassade vad. Att göra det betyder att ingen bettingupplevelse är den andra lik, speciellt när det kommer till olika spel. Icke desto mindre bör individer känna sig trygga med att satsa på PSG Esports eftersom de har mycket skickliga spelare i lagen.

Rivalitet, Betway, GGBet, ArcaneBet och Dafabet är det de bästa esportbettingsidorna för att placera spel på laget. Sidan är ett bra val för personer som planerar att satsa när de spelar Dota 2 eller League of Legends. De anses vara ett av de bästa lagen i världen i Dota 2 och kommer inte att ha några problem att besegra ens de mest formidabla motståndarna. För nybörjare har spel på Dota direkt och matchvinnare en god chans att vinna.

League of Legends är lite mer riskabelt, främst för att internationella lag, särskilt de från LCK- och LPL-regionerna, inte verkar hitta fotfäste. Direktspel är idealiska för mindre turneringar eller PCS, medan matchvinnarspel endast bör användas när ett lag spelar mot en statistiskt svagare eller lika motståndare.

Sammantaget kan titta på streams eller VOD hjälpa dig att förstå mer om Paris Saint-Germain Esports-lagen. Det är väldigt roligt att se dem ta sig till finalen i Internationalen, och det ger dig också mycket information om laget. Se i alla fall till att göra din läxa innan du satsar, men Dota 2 och League of Legends är relativt säkra spel.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson