Allt om vadslagning på SK Gaming

SK Gaming är en välkänd organisation och ett av de mest välkända esport-teamen inom professionellt videospel världen över. Schroet Kommando (SK), ett blomstrande e-sportföretag med kontor i Köln och Berlin, Tyskland, grundades 1997 av hängivna vänner. Under de senaste två och ett halvt decennierna har SK Gaming haft framgångar i stora turneringsmöten. De har också vunnit miljontals dollar i prispengar inom olika sporter. Som en ambitiös konkurrent och ett företag som tänker utanför ramarna, har SK gjort några av de mest kända personerna i esporthistorien och lett vägen på flera fronter.

SK Gaming har alltid betonat den internationella atmosfären bland sina medlemmar, trots sina triumfer på och utanför planen. Sedan gruppen startades har den försökt bygga vänskap mellan spelare och personal med olika etnisk och religiös bakgrund.

Allt om vadslagning på SK Gaming
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter

Spelare av SK Gaming

Emil Moselund, alias Fruity, Thomas "Ekon" Chenel, och Kérian Candolfi, allmänt känd som Kérian, representerar SK Gaming i Raket ligan tävlingar. Den förra är från Danmark, medan de andra två är danska.

Fyra tyska spelare representerar SK Gaming i Clash Royale-tävlingar. Dessa är Justus von Eitzen, alias Flobby, och Morten Mehmert, allmänt känd under sitt förnamn, Morten. De andra två är Samuel "xopxsam" Klotz och Lucas Nageler, alias BigSpin.

SK Gaming ställer också upp ett lag i Brawl Stars. Det är bland de mest populära e-sportlagen. Dessa är Pedro Guijarro, Bekri "Symantec" Tahiri och Guillem González, alias GuilleVGX. Ruben 'Ikaoss' Exposito och Sergio Iglesias alias Kiwii kompletterar listan på fem personer. Symantec är den enda tysken i topplaget för esport; resten är spanska.

SK Gamings FIFA-lista består av endast två tyska spelare. Dessa är Niklas Noerenberg, alias NiklasNeo, och Tim "TimLatka" Schartmann.

League of Legends-spelare

Det finns två lag i League of Legends. Dessa är det första SSK Gaming-teamet som etablerades 2010 och SK Gaming Prime, som grundades 2014. Primes grupp deltar huvudsakligen i lokala turneringar. Huvudgruppen består av sju spelare, inklusive Erberk "Gilius" Demir och Janik Bartels, alias Jenax, båda från Tyskland. Andra spelare är Jean "Jezu" Massol (Frankrike), Erik Wessén alias Treatz (Sverige), och Thomas "Tom" Diakun från Storbritannien. De andra två är Daniyal Gamani, känd som Sertuss, från Tyskland, och Simon' Swiffer' Papamarkos från Australien.

Prime Team består också av sju spelare. Två är holländska spelare; Alois Nelissen, allmänt känd som Alois, och Max' Raqo' Temminck. Georgia Paras alias TroubleInc (tyska), Edgaras Eckas' Strazdauskas (Litauen) och Sven Vidović alias Dehaste (Kroatien) är också bland de bästa esport-lagmedlemmarna. De andra två är Ilya Makavchuk (Vitryssland) alias Gadjet och Patryk "Mystiq" Piórkowski från Polen.

SK Gamings starkaste spel

Brawl Stars

Detta är SK Gamings mest robusta spel. Brawl Stars-teamet grundades 2022 och består för närvarande av 5-stjärniga spelare och är ett känt esportlag från SK Gaming. Teamet har vunnit i flera topp Brawl Stars-tävlingar. Trots olika turneringar vinner, är detta lag anmärkningsvärt för sin resa till Brawl Stars World Finals 2020.

Avslutningen var årets sista evenemang som hölls av Supercell. Världsmästerskapet för tävlingssäsongen 2020 var också bland de turneringar som arrangerades av Supercell. De kvalificerade lagen för turneringen är de bästa e-sportlagen via en världsomspännande kvalificeringskampanj under året. SK Gaming-teamet slutade trea och fick ett pris på $125 000.

Clash Royale

Fyra stjärnor representerar laget i internationella tävlingar. SK Gaming etablerade detta lag 2018 och har vunnit över $190 000 i prispengar. Deras senaste framgångar var i Clash Royale League 2020 World Finals. Teamet slutade tvåa i tävlingen och fick ett pris på $70 000. Laget vann Clash Royale League 2019 West Fall Season.

League of Legends

Teamet har den mest omfattande listan inom SK Gaming. Utspridda över huvudtruppen och SK Gaming Prime har detta lag haft framgångar i olika tävlingar. Några av framgångarna har varit priser som vunnits, medan andra har varit på den position de slutade på.

Varför är SK Gaming populärt?

SK Gaming är en legendarisk organisation med en lång och lysande historia. Teamet har etablerat sig som ett framstående esportvarumärke. De har funnits ganska länge, grundades 1997! Äldre spelare och esportfans minns den tiden, men det var år efteråt som deras offentliga image och respekt växte.

SK Gaming, som sakta utvecklades över de flesta spel över tiden, etablerade sig så småningom som en konstant närvaro i e-sportbranschen. League of Legends, CSGO, Quake och fler spel bär organisationens avtryck.

Organisationen har vuxit i storlek och deltar nu i olika spel och esporttävlingar. Det är väl respekterat och stöds av supportrar över hela världen, även om det inte har samma attraktionskraft som tidigare. Deras spelare har en ljus framtid framför sig, och vem vet vad framtiden har att erbjuda?

Varför är det här laget populärt att satsa på?

Brawl Stars är spelarnas överlägset mest föredragna alternativ. Med några otroliga triumfer har SK Gaming dominerat den professionella scenen. De har en stark meritlista mot andra starka lag och presterar konsekvent bra. För Brawl Stars är inte lika känd som vissa andra esportspel, vissa bookmakers sätter det inte på sin "lista".

SK Gamings utmärkelser och resultat

SK Gaming var ett mycket uppskattat lag på 2000-talet, med en växande fanbas på 2010-talet. Det finns dock inte längre globalt dominerande krafter i laget. Det har gått söderut med SK länge, men det verkar som att de äntligen har fått ordning på saker och ting.

Även om deras resultat inte är de bästa, är SK Gaming Esports närvaro konsekvent erkänd. Genom åren har truppen uppnått anmärkningsvärda resultat. De är oöverträffade när det kommer till mindre esportspel som Brawl Stars eller Clash Royale.

Brawl Stars

Teamet har vunnit sex tävlingar i rad under de senaste åren. De vann Brawl Stars Championship 2022: March EMEA-finalerna som hölls online i Europa. SK Gaming vann Gamestars League Season 2: International Finals, som hölls online i Europa 2021. Teamet vann fyra andra evenemang samma år, inklusive ESL Mobile Challenge 2022 Fall: EU-MENA.

Onlineturneringen involverade lag från Europa, Mellanöstern och Afrika. Brawl Stars Championship 2021: Oktober EMEA Finals, Brawl Stars Championship 2021: September EMEA Finals och ESL Mobile Challenger 2021 Spring: EU-MENA är bland de andra vunna turneringarna. 2020 slutade laget trea i Brawl Stars World-finalerna. De vann ett anmärkningsvärt pris på $125 000.

Clash Royale

Sedan blev laget tvåa vid två tillfällen 2020. SK Gaming förlorade finalen i Clash Royal League 2020 men fick ett pris på $70 000 för sin andraplats. På samma sätt fick de $54 000 för sin andraplats i Clash Royale League 2020 West Fall Season.

Under 2019 blev laget vinnare vid två tillfällen; Clash Royale League 2019 West Fall Season och QLASH League 2. De vann $60 000 i den tidigare turneringen. SK Gaming-laget slutade tvåa i Clash Royale League 2019 West Spring Season, där de tjänade $40 000. Laget tjänade samma summa, $40 000, för en liknande avslutning, 2:a, i Clash Royale League 2018 Europe Fall Season.

Övriga resultat

SK Gaming vann FUT 19 Champions Cup januarifinalerna. Deras vinst i FIFA-turneringen gav dem $50 000. Tier 2-turneringen involverade FIFA 19-spelupplagan.

Nyligen har laget inte haft någon större framgång i Rocket League. De slutade trea i RLSC Season X-Spring: EU Major, där de vann $10 000.

League of Legends-laget har inte heller haft någon större framgång nyligen. De slutade sexa i LEC Spring 2021-turneringen.

Bästa och mest populära spelarna av SK Gaming

Det finns flera spelare som representerar SK Gaming i flera tävlingar. Men alla är inte lika populära. Dessa är kända spelare i laget:

BIGSPIN

Officiellt känd som Lucas Nägeler, spelaren har varit medlem i SK Gaming Clash Royale-teamet sedan oktober 2019. Spelaren stoltserar med ett massivt följe på sociala mediesidor. BigSpin har över 400 000 följare. De flesta av dem är från streamingtjänsten Twitch.

MORTEN

Morten Mehmert gick med i Clash Royale-laget i juni 2018. Spelaren är populär bland fansen på e-sportscenen. Han har över 400 000 följare genom sin profil på sociala medier. De flesta av följaren finns på Twitchs esports-streamingtjänst, där han har över 269 000 följare.

IKAOSS

SK Gaming förvärvade Ruben Exposito i januari 2022. Brawl Stars-proffset har över 140 000 följare på sociala medier. De flesta följare finns på Instagram och streamingtjänsten Twitch.

PEDROGUIJARRO

Pedro Guijarro gick med i SK Gaming Brawl Stars-teamet i juni 2020. Han har över 10 000 följare på streamingtjänsten Twitch. Andra följare sprids via Instagram, Twitter och YouTube.

Var och hur man spelar på SK Gaming

Det här är ett av de udda e-sportlag som utmärker sig i små spel men kämpar i större. Detta var inte alltid fallet; SK har gjort några otroliga prestationer tidigare, även i matcher de inte längre spelar. Lootbet, Pinnacle, bet365, Thunderpick och Dafabet är några av de mest populära SK Gaming e-sportspelsajter.

Spelare måste dock vara villiga att ta vissa risker om de planerar att satsa på SK. Detta beror på att listorna för SK Gaming är benägna att underprestera när de inte har råd. Däremot kan de överträffa även de mest effektiva lagen och leverera knockout-stötar. Slutligen måste spelarna titta på SK:s historiska resultat i alla sina matcher.

Vilken är den bästa strategin att satsa på detta lag?

Spelare kan placera ett brett utbud av vad på SK Gaming i alla de spel de tävlar i. Direktvinster är dock de säkraste SK Gaming-spelen i allmänhet. När det gäller att sätta ihop dem intelligent, kan man inte gå fel med dem. Att satsa på SK Gaming på de bästa bettingsidorna för esport är riskabelt, men det kan löna sig rejält. Brawl Stars är det enda spelet där flest satsningar kommer att vara vinnare. Alla andra spel kommer att kräva noggrann planering och studier för att satsningarna ska löna sig.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
Handla om

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Senaste nytt

LEC 2024 Spring Split: A Battle for Glory och en plats på MSI
2024-03-24

LEC 2024 Spring Split: A Battle for Glory och en plats på MSI

LEC är tillbaka i aktion med sin Spring Split 2024, vilket markerar ett kritiskt skede för lag som siktar på internationell ära. Med G2 Esports som redan säkrat sin MSI-plats genom att vinna Winter Split-titeln, erbjuder Spring Split en sista chans för lag att boka sin biljett till 2024 Mid-Season Invitational. Här är allt du behöver veta om lagens prestationer, ställning och vad som står på spel i denna elektrifierande tävling.

Markoon ansluter sig till oändlig verklighet: LEC 2024 Roster Update
2023-11-15

Markoon ansluter sig till oändlig verklighet: LEC 2024 Roster Update

Djungelspelaren Markoon har hittat ett nytt hem för säsongen LEC 2024. Han kommer att gå med i ett nytt LoL-lag, Infinite Reality, och slutföra deras lista.

Nya tillägg till LEC: KOI och Team Heretics
2023-11-08

Nya tillägg till LEC: KOI och Team Heretics

LEC kommer att välkomna två nya organisationer under den kommande säsongen: KOI och Team Heretics. Team Heretics har förvärvat franchiseplatsen från Misfits Gaming, medan KOI har bildat en strategisk allians med Rogue, de regerande LEC Summer Champions.