Allt om vadslagning på Team Spirit

Team Spirit är en Moskva-baserad rysk spelenhet. En servitör, en modell och en blivande läkare bildade laget efter att ha slutat sina jobb och studier för att fortsätta sin passion för spel. De etablerade laget 2015 och har tävlat i Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends och Hearthstone-turneringar. På bara sex år har gruppen vuxit till att bli ett topplag inom esport.

Deras primära mål är att tävla mot de bästa spelklubbarna i världen och prestera konsekvent på toppnivå. Genom engagerande strategiska och målmedvetna samarbeten strävar teamet efter att påverka sitt samhälle.

Allt om vadslagning på Team Spirit
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter

Om Team Spirit

Det bekräftades sommaren 2021 att DPC-säsongen inte skulle börja förrän under senare delen av året. Under den här tiden experimenterade Team Spirit med nya strategier för att bilda roster. De ville hitta nya namn för att hjälpa dem bygga ett av de bästa e-sportlagen. Av över 80 intresserade spelare kommer endast 12 att vara nominerade för alla positioner.

The Yellow Submarine outfit grundades och började genast representera Laganda i olika tävlingar. Enligt Chukalin (gruppens VD) var hela renässansen och undertecknandet av Yellow Submarines lista en del av lagets mål.

Undertecknandet tillkännagavs på lagets officiella hemsida och konton i sociala medier. Esports-teamet tillkännagav också tillägget av Silent som ny tränare (Airat Gaziev). I december 2020 gjorde Team Spirit en triumferande återkomst till Dota 2 med den tidigare Yellow Submarine-listan.

Team Spirit-spelare

Varje deltagare i detta team bestämde sig för att avbryta sina studier och jobb för att utbilda sig. Teamets spelare för CS: GO-konkurrenterna är alla ryska. Dessa är Chopper (Vishnyakov Leonid), Magixx (Vorobyev Boris), Degster (Gasanov Abdulkhalik), Patsi (Isyanov Robert) och S1ren (Ogboblin Pavel).

Tre ryssar, TORONTOTOKYO (Khertek Alexander), Collapse (Khalilov Magomed), Miposhka (Naydenov Yaroslav) och två ukrainare, Mira (Kolpakov Miroslaw) och Yatoro (Mulyarchuk Ilya), utgör Dota 2-listan för laget.

Griffon (Gudkov Nikita), Dreampull (Leksin Mark) och Diamondprox (Reshetnikov Danil) är tre ryssar i League of Legends-laget. Mytant (Zavalny Evgeny) och Edward (Abgaryan Edward från Armenien) kompletterar laget med 5 medlemmar.

Silvername (Vladislav Sinotov) från Ryssland är den enda representanten för laget i Hearthstone-turneringar.

Team Spirits starkaste spel

Dota 2

Efter att ha förvärvat CIS Rejects i december 2015 gjorde Team Spirit sin debut i detta spel. Det har stigit genom en rad blandade resultat för att bli en av de starkaste lagen i Dota 2-turneringar. Det befäste sin plats bland världens bästa lag. I Grand Finals of the International 2021 besegrade laget PSG.LGD.

De tjänade totalt 18 208 300 USD för dessa bedrifter. Det var den högsta belöningen någonsin i videospelets historia. De var det första östeuropeiska laget att vinna en landskamp sedan Natus Vincere vann sin debutmatch 2011. Efter sin seger har Team Spirit blivit ett av de mest populära e-sportlagen och har samlat på sig ett stort antal följare och affärsavtal globalt.

Count-Strike: Global Offensive

I juni 2016 tecknade organisationen Team Phenomenon-medlemmar. Under stora mästerskap har gruppen gått framåt för att konkurrera rättvist. iDISBALANCE (Artem Yegorov) och chopper (Leonid Vishnyakov) gick med i laget tre år efter att det grundades. Både COLDYY1 (Pavel Veklenko) och SotF1k (Dmitriy Forostyanko) fick sparken från laget samma år. Deras mål är att rekrytera lovande spelare som kan representera klubben i stora turneringar runt om i världen. Mir (Nikolai Bityukov) från Gambit Gaming och 17-åriga Magixx (Boris Vorobyov) från ESPADA-laget togs in för att ersätta de sparkade spelarna.

Varför Team Spirit är populärt

Även om laget mötte hushållslag efter bildandet, har det visat för alla att det aldrig bör bagatelliseras. De klarade sig inte bra i de inledande och efterföljande turneringarna heller, men enastående resultat i några spel har fått fansen att känna igen dem. Genom att lära sig av sina egna misstag och göra ständiga förbättringar vann laget BTS Pro Series säsong 4: EU/CIS efter att ha slutat bland de fem bästa (4:a) i Epic Prime League säsong 1 (2020).

Lagandan har vunnit enorm popularitet via deras Dota 2 outfit. Toppen avslutas i olika turneringar där de har upprört toppnamn har arbetat till förmån för deras popularitet. International 10 var en av de mest spännande turneringarna att se, och fansen följde Team Spirits resa till seger. Det var då de fick störst popularitet genom att visa att de var säsongens ultimata dark horse genom att besegra de tidigare mästarna (OG Esports).

Det europeiskt baserade laget (OG) Europe vann 2018 och 2019 års utgåvor av Den internationella. De startade i de nedre parenteserna och eliminerade turneringens favoriter och de starkaste lagen. Laget gick långsamt framåt tills de till slut vann den största prispotten i videospelshistorien efter en spännande 5-spelsfinal.

Team Spirit utmärkelser och resultat

I augusti 2020 började den stora eran av den nuvarande lagandan. I det ögonblicket slog fem spelare samman under namnet Yellow Submarine. Laget gjorde det exceptionellt bra och nådde till och med toppen av CIS-rankingen. Som ett resultat förvärvade Team Spirit det som en av sina divisioner och gick med på att värva alla sina spelare. Laget tävlade dock inte i Dota (2020)-mästerskapen efter att evenemanget ställdes in på grund av den globala covid-19-pandemin.

De internationella Dota 2-mästerskapen är de mest lukrativa spelhändelserna. De har satt ett världsrekord för prispengar som erbjuds under de senaste sex turneringarna. Efter en förändring av evenemangsplatsen hölls förra årets evenemang i Bukarest, Rumänien. Till en början hade allmänhetens uppkomst på läktarna förväntats, men på grund av risken för spridning av covid-19 beslutade Valve (värden) att avstå från att ha allmänheten närvarande till förmån för en virtuell modell för att följa spelen.

Priser

När det gäller prispengar var 2021 års turnering en rekordstor händelse. Den hade en total prissumma på $40 miljoner, varav $18 miljoner gick till det vinnande laget - Team Spirit. De lyckades hämnas sin tidigare förlust mot PSG: LCD i OGA Dota PIT Invitational, där de tog andraplatsen. Tack vare communityns köp av Compendium och Battlepass kunde Valve garantera detta pris. När Dota Pro Circuit återupptas i år, använder Team Spirit erfarenheten från de tidigare turneringarna för att få den bästa utrustningen för sin dagliga träning.

Andra anmärkningsvärda Dota-prestationer i Dota-tävlingar inkluderar: vinnare av DPC EEU 2021/2022 Tour 1: Division I (Tier 2) och Pinnacle Cup (Tier 2). De lyckades också sluta trea i Galaxy Battles II: Emerging Worlds 2018 efter att de vunnit Almeo Esports Cup (Tier 3) 2017.

Team Spirits CS: GO-lag har haft flera prestationer i olika tävlingar. Den har vunnit Pinnacle Cup II, DreamHack Open januari 2021: Europe, Nine to Five # 3, Eden Arena: Malta Vibes – Vecka 8, ESL One Road to Rio-CIS och SECTOR: MOSTBET Säsong 1.

Dessutom har det blivit tvåa i några andra stora tävlingar också. Dessa turneringar är Champions Cup Finals, StarLadder & ImbaTV Invitational Chongqing, alla 2018, och CIS Minor Championship (2017) i Atlanta.

Team Spirits bästa och mest populära spelare

Dota 2-listan är mest känd för sina utmärkelser i Dota 2, där de vann det stora priset på International 2021. Diamondprox (Danil Reshetnikov) och Edward (Edward Abgaryan) är två av de mest erfarna spelarna på CIS-scenen. Diamondprox är en känd djungler med mycket erfarenhet. I säsong två och tre formade hans vågade strategier den tävlingsinriktade matchupen. Han var den första att upptäcka den effektiva användningen av det strategiska tillvägagångssättet mot djungeln. Hans spel erbjuds alltid på de bästa bettingsidorna för e-sport.

Edward är mest känd för sin fientliga spelstil som ett stöd i botlane och betraktas som en fantastisk Thresh-spelare (möjligen i paritet med den koreanska spelaren MadLife). I början av League of Legends-turneringar var båda kända som Moscow Five. Teamet var känt över hela världen för att vara det första som gjorde en betydande inverkan på den koreanska scenens överlägsenhet. Dessa två är populära i spelgemenskapen och hjälper till med Team Spirits tillväxt.

Miposhka (Yaroslav Naydenov), den berömda esport-lagledaren och äldsta medlemmen, började tävla i 2017 års turneringar som en del av ett separat lag. Han steg snabbt till de tio bästa spelarna och betraktades som en lovande kapten. Hans berömmelse bleknade snabbt och han fick diagnosen depression 2019. Efter ett år gick han med i Team Spirit och är nu en av lagets bästa spelare.

Var och hur man satsar på Team Spirit

Användare kan utforska en mängd olika e-sportmarknader så länge de är i laglig ålder för spelande och e-sportsspel är lagligt i deras land. Spelare måste välja mellan riktiga pengar och skins (virtuella föremål i spel) när de satsar. Skin gambling är för närvarande mycket vanligare än kontantinsatser. Sportsbooks, lotterier, roulette och coin flips är alla populära typer av sajter. CS: GO-skins är den mest populära valutan i skinbookies och står för mer än 80 % av all omsättningsaktivitet.

Betway är en välkänd bettingsajt för e-sport som ger något av det bästa värdet betting odds på esportspel. Det är en av få sajter som erbjuder omfattande bettingmarknader inom ett brett utbud av e-sporter. Det inkluderar Dota 2 och CSGO, men även andra omfattande e-sportkampanjer. GGBet fortsätter också att tillhandahålla de bästa e-sportspelmarknaderna.

Att satsa på vinnaren av någon Esport-match är en av de bästa strategierna. Handicapspel på Match Winner-marknaden och betting med korrekt resultat är också gynnsamma alternativ. Användare kan också satsa på antalet kartor som vunnits av ett lag i en serie och omgångar som vunnits på ett karthandikapp. Drawn Game (eller Overtime) och Över/Under-marknader på totalt antal omgångar som spelas på en karta är alla tillgängliga, även om de är lite knepiga. För att förbättra chanserna till framgång krävs mer forskning om lagens tidigare prestationer och även aktuella tillkännagivanden.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
Handla om

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Senaste nytt

The Road to The International 2024: Teams, Surprises, and the Quest for Glory
2024-05-28

The Road to The International 2024: Teams, Surprises, and the Quest for Glory

Dota 2 esportscenen surrar av förväntan när Valve presenterar lineupen för The International 2024 (TI2024), kronjuvelen i Dota 2-turneringskalendern. Med direkta inbjudningar redan ute och kvalificeringsomgångarna inleds, lovar vägen till TI2024 att bli lika spännande som själva evenemanget. Här är allt du behöver veta om den kommande turneringen, från lagen som redan har säkrat sin plats till överraskningarna och konsekvenserna av årets format.

FaZe Clans nederlag vid IEM Katowice 2024: donk vs f0rest
2024-02-15

FaZe Clans nederlag vid IEM Katowice 2024: donk vs f0rest

FaZe Clan stod inför ett förödande nederlag i händerna på Team Spirit i den stora finalen av IEM Katowice 2024. Detta nederlag hindrade NEO från att höja trofén på sin hemmaplan. Spirit-teamet leddes av den nya CS2 superstjärnan, donk. NEO hävdar dock att donk inte är den tuffaste spelaren han mött.

Team Spirit förvärvar W0nderful Sniper
2022-08-18

Team Spirit förvärvar W0nderful Sniper

Genom deras Dota 2 division har Team Spirit upplevt en enorm popularitet. Toppplaceringar i flera tävlingar, där de besegrade välkända idrottare, har hjälpt deras ryktbarhet. Fansen såg Team Spirits uppstigningstriumf i en av de mest spännande turneringarna att bevittna, The International 10.

Team Spirit's Victory at The International 12: A Triumph of Strategy and Skills
2023-10-30

Team Spirit's Victory at The International 12: A Triumph of Strategy and Skills

Team Spirit har kommit fram som segrarna i The International 12, efter en intensiv 3-0-serie. Trots de snabba matcherna var matcherna hårt omtvistade, vilket visade upp båda lagens skicklighet och beslutsamhet. Medan Gaimin Gladiators hade hoppats på att avsluta sitt rekordår med en TI-vinst, var det Team Spirits överlägsna spelupplägg som säkrade deras seger.