Allt om vadslagning på Gambit Esports

Gambit Esports är ett topplag inom eSport från Ryssland. Teamet som ägs av det ryska telekommunikationsföretaget MTS var från början känt som Gambit Gaming. Gambit grundades i januari 2013 efter förvärvet av Moscow Fives gamla League of Legends-lag. Apex Legends, Dota 2 och Valorant är bland de spel där Gambit har de bästa eSport-lagen som tävlar. Det hade ett lag i League of Legends-spelet som tävlade under hela European League of Legends Championship Series. Laget deltog även i League of Legends Continental League tidigare.

Diamondprox, Darien, Alex Ich, Edward och Genja var de första spelarna i Gambits League of Legends-lag. Denna berömda trupp vann IEM Global Challenge Katowice mindre än en vecka efter grundandet. Gambit Esports var det första laget utanför den asiatiska kontinenten att besegra två av Sydkoreas bästa lag på vägen mot mästerskapet.

Allt om vadslagning på Gambit Esports
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Gambit Esports-spelare

Laget slutade trea i mars 2020 vid IEM World Championship, som hölls i Tyskland, och förlorade endast en match. Gambit hamnade i topp tre två gånger i LCS Euroleague, som arrangerades i Köln, Tyskland. Lagets debutår avslutades med en vinst på IEM Köln. Under åren har Gambit utvecklats till att bli bland de mest populära eSport-lagen i världen.

Dota 2-laget har en stjärnspäckad lista i olika tävlingar. Denna internationella trupp samlades i slutet av 2021 och tävlar för närvarande i andra divisionen av DPC EEU. Spelarna är Aleksey Sviridov, alias Smiling CARRY (Vitryssland), och Maksym' Mellojul' Pnov (Ukraina).

Resten av medlemmarna i Dota 2 är alla ryssar, inklusive Vasilii Shishkin, alias AfterLife. De andra är Oleg 'sayuw' Kalenbet och Nikita Balaganin alias pantomem. Lagets huvudtränare är Timur' Ahilles' Kulmukhambetov. Aleksandr 'StrangeR' Solomonov är General Manager, medan Ivan Karpov alias ivan_4sv är Manager.

Gambit har också en lista i Apex Legends, som består av tre spelare och en manager, Alexander 'Sweetypotz' Scherbakov. De andra spelarna är Leonid Grishin, alias Leogri3x6, ARTur' Artyco' Tishchenko, och Konstantin Kozlov alias Hardecki. Alla spelare är ryska förutom Artyco som är ukrainare.

Valorant-listan består av sju ryska medlemmar. Bland spelarna finns Vladimir 'Kayos' Ivanovic, lagets manager. Igor Vlasov, alias Redgar, Ayaz' nAts' Akhmetshin och Nikita' d3ffo' Sudakov är också Valorant-spelare för Gambit Esports. Bogdan' Sheydos' Naumov och huvudtränaren Andrey Sholokhov, alias Engh, kompletterar listan.

Gambit Esports starkaste spel

För närvarande har laget laguppställningar på tre matcher. De har lagt mycket fokus på dessa tre, vilket får dem att växa sig starkare.

Dota 2

Gambit bildade en Dota 2 sektionen i maj 2017. Dota 2-uppställningen tog tvåamedaljer i Katowice och Hamburg vid ESL One World Championships. Gambit Esports slutade trea och vann därmed en bronsmedalj i Singapore på ONE eSports. Laget kvalificerade sig nästan till årets stora tävling, The International i Shanghai. Detta var efter att de blev tvåa i minderåriga i Kiev och Bukarest. Under säsongen DPC 2018-19 Major i Moskva hamnade laget bland de bästa åtta lagen.

Apex Legends

Gambit Esports startade Apex Legends-grenen i augusti 2019. Laget hade en fantastisk körning i denna disciplin i sin allra första LAN-match och nådde finalen i en turnering i Krakow. År 2020 var Gambit Esports bland de tre bästa europeiska lagen på kontinenten. Under 18 veckor var Gambits Apex-lag det topprankade europeiska laget.

Valorant

I september 2020 startade Gambit Valorant division. Laget vann två tävlingar i CIS-tävlingen och tog hem en bronsmedalj. Valorant-gruppen var den första CIS-truppen som vann VCT Masters i slutet av mars 2021. Gambit Esports vann VCT EMEA Challengers i augusti. På samma sätt tog teamet i september förstaplatsen vid VCT Masters i Berlin. Laget slutade tvåa vid de första Valorant Champions i december.

Varför är Gambit Esports populärt?

De eSports team har samlat miljontals följare från hela världen. Gambit Esports har lyckats bilda partnerskap med erkända varumärken, vilket har hjälpt deras framsteg.
Bland partners finns WASD.TV och Abios. Interaktiv medieplattform WASD.TV är en streamingtjänst baserad på vilken MTS utvecklar olika beslut inom spel, professionell eSport och multimediainnehåll. Gambit Esports är plattformens nyckelpartner.

Abios har varit en betydande B2B-källa för eSportsdata och statistik sedan 2013. Deras API ger den mest detaljerade informationen och mest omfattande täckning av matchningar, vilket gör den idealisk för alla datakrav.

Varför är Gambit Esports populärt att spela på?

Trots att de tappade nyckelspelare och bytte språk vann Gambit Esports-teamet i LoL IEM Köln för andra året i rad. Detta var lagets sjätte topp-tre-placering i rad vid ett IEM-evenemang, vilket gav deras ligalag den inofficiella titeln "Masters of Intel Extreme Masters."

Gambit Esports är unikt genom att de spelar en mängd kända eSport-lag, vilket gör det enkelt att upptäcka Gambit Esports betting online. Det kommer att vara enkelt att hitta betting odds på deras Dota 2-, Apex Legends- och Valorant-team. Dessutom kommer några spännande eSports-tävlingar med Gambit-lag, som Valorant Champions, att finnas tillgängliga att spela på inom kort.

Gambit Esports utmärkelser och resultat

Valorant

Laget har vunnit över $450 000 från olika tävlingar. 2021 var ett mycket framgångsrikt år för laget när de vann 150 000 $ och 225 000 $ i Valorant Champions 2021 respektive VCT 2021: Stage 3 Masters Berlin. Gambit Esports vann VCT 2021: EMEA Stage 3 Challengers Playoffs och VCT 2021: CIS Stage 3 Challengers 1.

Gambit Esports vann fyra upplagor av VCT 2021-turneringar i början av året. Dessa var CIS Steg 1 Challengers 2, CIS Steg 1 Masters respektive CIS Steg 2 Challengers 2.

Apex Legends

Inför det första världsmästerskapet i denna disciplin, Gambiten Apex Legends laguppställningen släpptes i augusti 2019. Gambits lag tävlar rutinmässigt i internationella turneringsfinaler och är det första och enda europeiska laget att vinna tre ALGS europeiska kvalifikationer. Laget har vunnit över $160 000 från olika tävlingar. I år slutade laget trea i ALGS: 2022 Split 1 Playoffs – EMEA, där de fick ett pris på $25 000.

De hade dock blandade resultat 2021. De började med att vinna ALGS Winter Circuit #4 – Europe och avslutade året med att vinna ALGS: 2021 Split 1 Pro League – EMEA. I den senaste turneringen vann de $30 000. Men mellan året slutade de åtta i ALGS Championship 2021 -EMEA och vann $15 025 efter att ha vunnit GLL Masters Spring -Show Match. De slutade också tvåa och trea i GLL Master Spring -Europe respektive ALGS Winter Circuit Playoffs -EMEA. 2020 vann laget ALGS Online #3 -Europe och ALGS Summer Circuit #1 -EMEA.

Dota 2

Laget är den mest framgångsrika Gambit-outfiten. Dota 2-laget har vunnit över $700 000 från olika tävlingar. Denna internationella trupp samlades i slutet av 2021 och tävlar för närvarande i andra divisionen av DPC EEU. Gambit har ännu inte kvalificerat sig för Den internationella, huvudevenemanget i den mest populära MOBA i CIS, men laget siktar på det.

Trots att det har färre övergripande första mål i turneringen har laget haft kommersiella framgångar i samma turneringar. De vann $54 000 och $42 000 i StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Season 3 och WePlay! Bukovel! Mindre 2020 respektive. Tidigare vann de totalt $470 000 genom olika turneringar. De flesta kom från The Bucharest Minor och StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor säsong 1, där de vann $70 000 vardera efter att ha slutat tvåa.

Bästa och mest populära spelarna av Gambit Esports

Leende riddare

Officiellt känd som Aleksey Sviridov, den 20-årige spelaren från Vitryssland är hårt arbetande, lugn och rimlig. Han spelar rollen som Carry i Dota 2, vilket kräver att spelare fattar rätt beslut, och han har varit framgångsrik i detta avseende hittills.

Mellojul

Den 21-årige ukrainske spelaren är officiellt känd som Maksym Pnov. Mellojul är en lagspelare som inte är rädd för att ta ansvar. Hans djupa hjältepool och förmåga att känna sig bekväm i olika Dota 2-lagstrategier gör att han sticker ut bland sina motsvarigheter. Han har samlat tusentals följare på sina sociala medier och Twitch.

Liv efter detta

25-årige Vasilii Shishkin är tystlåten och inte pratsam IRL. Afterlife är en av de mest erfarna offlaners i CIS. Han spelade på sin första Dota 2-major 2016, ett år innan Gambits första Dota 2-lag etablerades.

Redgar

En duktig person som är expert på allt. Igor nådde Grandmaster-nivån i League of Legends på EUW och topp 100 i Hearthstone, och vann University League-mästerskapen i Moskva i Counter-Strike: Global Offensive. Den 24-årige ryssen är officiellt känd som Igor Vlasov.

Var och hur satsar man på Gambit Esports?

Det är ett spännande ögonblick att spela på Gambit Esports-lag när de tävlar mot de bästa i branschen. 1xBet, Betway, Betwinner, Pixel.bet och Betfair är de bästa eSports bettingsidorna för att hitta Gambit Esports odds.

När spelare satsar på att något av Gambits eSport-lag ska vinna har de en chans att tjäna pengar. Vissa lag är dock överlägsna andra och kan vara ett säkrare alternativ. Gambit har ett kraftfullt Dota 2-lag. I mars 2021 tog Gambit Apex även förstaplatsen i den europeiska rankingen.

Gambit Valorant var det första laget från CIS eSports League som vann VCT Masters. Ilya "Toose" Chernyshov, en Gambit Fortnite-spelare, var också en del av den vinnande duon på DreamHack Open Fortnite Duo-tävling.

Vilken är den bästa strategin att satsa på Gambit Esports?

Spelare har en mängd olika satsningsalternativ att välja mellan, som alla är gratis att testa. Men användare måste vara beredda att lägga ner tid på att undersöka och utveckla sitt grepp om specifika speltekniker. En strategi kommer utan tvekan att gynna spelarnas eSports betting på lång sikt.

Vadslagning före match är ett av de bästa sätten att spela på alla Gambit Esports-lag. Spelarna kommer att kunna satsa på specifika marknader innan en eSports-match börjar. Utöver standardmarknaderna för matchvinnare kommer vissa bookmakers även tillåta spelare att satsa på andra spelspecifika evenemang.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson