Satsa på DreamHack Tournaments 2024

DreamHack är ett underhållningsföretag baserat i Sverige. Företaget är specialiserat på konkurrenskraftiga spelevenemang och ägs av Modern Times Group (MTG), ett digitalt underhållningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Enligt Guinness Book of Records och Twin Galaxies är det den största LAN-festen och datorfestivalen i världen. Den (den här turneringen) har den snabbaste internetanslutningen i världen och har också den mest genererade trafiken.

I början av 1990-talet började DreamHack som ett blygsamt möte mellan vänner och kamrater inne i källaren på en skola i Malung. Strax därefter flyttade den till cafeterian. Här förvandlades det till att vara en av de största e-sportturneringarna under perioden.

Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Spel som erbjuds i turneringen

Drömhack har sedan dess samarbetat med Major League Gaming (MLG) och Electronic Sports League (ESL) i november 2012 för att bidra till tillväxt och expansion på de nordamerikanska och europeiska spelmarknaderna. Dessa samarbeten innehåller bland annat saker som universella rankningar och enhetliga konkurrensutsatta ramar.

DreamHack esport-ligor drar toppspelare från hela världen, med en kumulativ prispott på över $300 000. Hundratals distinkta videoströmmar från turneringen finns tillgängliga på Internet. Majoriteten av dem täcker speltävlingar. Dessa spelevenemang har ägt rum i Stockholm och Jönköping (Sverige), Tours (Frankrike), Bukarest och Cluj (båda Rumänien), Valencia och Sevilla (Spanien), London (England) och Leipzig (Tyskland).

Fortnite

Fortnite är i huvudsak på en öppen tävling. Under hela tävlingsdagarna är alla spelare välkomna att gå med och se om de kan nå toppen av rankingen. Det är ett fantastiskt sätt att föra samman människor för mer spontana tävlingar. Det finns också en möjlighet att paras ihop med en professionell spelare; så det kommer att vara mycket press på varje deltagare.

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

När det kommer till detta spel i DreamHack'sDreamHacks turneringar har Sverige dominerat tävlingen. Ninjas in Pyjamas har vunnit sex gånger, inklusive DreamHack Masters Malmö 2016 och Astro Open i Valencia 2012. Likaså, Fnatic har vunnit sex DreamHack-turneringar, inklusive DreamHack Tours 2015 och 2012, DreamHack Bukarest och DreamHack Summer 2015.

Dota 2

DreamLeague, tidigare känd som Dota All-Stars innan det döptes om till DreamHack, är nu kanske den mest prestigefyllda Dota 2 turnering globalt. Även om asiatiska lag är dominerande på en global plattform, tillåter DreamHack-tävlingar europeiska och nordamerikanska lag att också tävla om de högsta priserna.

StarCraft 2

Även om den släpptes 2010, StarCraft 2 blev snart ett populärt spel på DreamHack-turneringar. Naama (finska) vann invigningstävlingen på DreamHack Winter året efter efter invigningen. Spelet har blivit ett vanligt inslag på sommaren och vinterns DreamHack-tävlingar. Den har också inkluderats i DreamHack Open-turneringar på grund av sin nyfunna framgång.

Stormens hjältar

Stormens hjältar ståtar med huvudpersoner från andra Blizzard-märken, inklusive Warcraft, Diablo, StarCraft, The Lost Vikings och Overwatch. Efter lanseringen 2015 gjorde den sin DreamHack-premiär på DreamHack Bukarest. European TeamLiquid vann PGL Spring Champions of the Storm 2015. Populariteten för detta spel i DreamHack har ständigt ökat. BeGeniuses ESC fick över $5 000 i prispengar för att ha vunnit DreamHack Tours 2017.

Andra spel i DreamHack-turneringen

Legend of leagues, Super Smash Bros., Smite, Street Fighter V, Heroes of Newerth och Mortal Kombat XL har bidragit till DreamHack-kretsens framgång. Trots att de inte har samma ekonomiska stöd som spel som Dota 2 och inte deltar lika framträdande som andra spel, är dessa spel fortfarande viktiga komponenter i DreamHack'sDreamHacks framgångar eftersom de långsamt fortsätter att vinna popularitet.

Varför är DreamHack-turneringar populära?

Det finns ett brett utbud av genrer och spel i esport-turneringarna. Därför finns det mycket att se och göra där eftersom flera spel sticker ut. Även om uppkomsten av fightingspel också är fängslande, har ett spel (Halo) varit på en snabb uppgång. De (DreamHack) har förändrat sektorn och varit banbrytande videospel och e-sport utveckling över hela världen i över tjugo år.

Denna utveckling har uppnåtts genom att bygga en plattform som låter spelare gå från att vara ingenting till superstjärnor. Samtidigt låter de åskådarna uppleva de bästa spelhistorierna. Som ett resultat har DreamHack vuxit i framträdande plats och popularitet över hela världen.

DreamHack Summer 2017 var en stor framgång, med ett storpris på över $100 000. Evenemanget var uppdelat i två grupper, vardera bestående av fyra lag. Vinnaren av $50 000 förstaprissumman skulle fastställas genom en slutspelsfas.

DreamHack är bland de mest kända namnen inom videospel. Det beror på att ha varit en av de första och mest produktiva arrangörerna av e-sportevenemang. De är involverade i flera spel, så det är alltid värt att hålla ett öga på deras scheman under ett visst år. För de flesta spelare är det en stor sak att komma in i DreamHack. Ett antal av dem tappas dock om de inte lyckas behålla esportfansens uppmärksamhet som förväntat.

Varför denna turnering är populär att satsa på

DreamHack är ett svenskbaserat LAN (Local Area Network) som samlar spelare från alla samhällsskikt. Några dagar genom tävlingen räcker för att avgöra vem som är störst. Det unika med detta evenemang är att det är ett BYOC-evenemang (Bring Your Own Computer). Det måste visas på alla esportturneringar värda sitt salt.

Majoriteten av dessa e-sportturneringar webbsänds för åskådare att se på olika plattformar. Det finns många utmärkta alternativ tillgängliga som är speciella för specifika spel. När spelarna till exempel satsar på League of Legends kan spelarna därför förutse vilka parter som vinner sina första matcher.

Användare som satsar på Counter-Strike: Global Offensive kan förutsäga vilket lag som blir först till tio kills. Många bettingsidor låter dig också lägga udda satsningar, som på vilket lag som kommer att vara först med att riva det första tornet, draken eller hämmaren, och så vidare. Det finns också satsningar på rätt poäng och till och med den tid det tar att slutföra runt. Det finns alltså många sätt att satsa på videospel.

Vinnande lag och största ögonblick i DreamHack-turneringar

DreamHack Sommar

År 2002 hölls det allra första DreamHack Summer-eventet i Jönköping, Sverige. Innan värd för två av bästa e-sportturneringar årligen (inklusive DreamHack Summer i juni), hade DreamHack haft både allmänna och vinterutgåvor i nästan ett decennium. Den inledande DreamHack Summer inkluderade det första Counter-Strike-mästerskapet någonsin.

Tävlingen innehöll 32 lag, med Ninjas in Pyjamas som tog förstaplatsen, följt av Devine esports och backstab. Ninjas in Pyjamas har utmärkelsen för de flesta titlar som vunnits av en person, med fem stycken 2002, 2006, 2012, 2013 och 2014. Fnatic och SK Gaming, som båda har två vinster vardera, är två andra dominerande lag tidigare.

Winter DreamHack

DreamHack Winter, liksom DreamHack Summer, inträffar vanligtvis årligen i Jönköping, Sverige. Det inkluderar några av de viktigaste esportmästerskapen i League of Legends, Counter-Strike, Dota 2, Overwatch och Hearthstone. År 2010, Mousesports och Natus Vincere var de första vinnarna av tävlingarna. Gambit Esports vann titeln 2016, före Renegades och GODSENT. Två år senare vann ENCE trofén och forZe (ett ryskt CSGO)-lag vann den senaste upplagan av DreamHack Winter.

DreamHack Open

DreamHack Open hölls ursprungligen 2012 och etablerade sig snabbt som DreamHack'sDreamHacks stora esportevenemang, med sju stora festivaler över hela Europa. Turneringen har totala prispengar på $350 000 och är öppen för både amatör- och professionella spelare. Ninjor i pyjamas vann den första DreamHack Open som hölls i Valencia.

Bukarest fortsatte att stå värd för evenemang under de följande åren. Malmö, Montreal, Atlanta och London i Storbritannien har alla nyligen hamnat på listan över städer som har varit värd för DreamHack Masters. DreamHack Masters Las Vegas 2017 är fortfarande utan tvekan det största evenemanget hittills. Virtus.Pro vann turneringen före SK Gaming, North och Astralis, tjänar £250 000 i processen.

Eftersom Gambit Esports redan hade vunnit DreamHack Austin, var scenen klar för Envy att ta hem DreamHack Atlanta. Moln9 tog titeln inför sin hemmapublik i Denver, medan FlipSid3 Tactics tog titeln i Leipzig. DreamHack Malmö 2017 vanns av G2, medan DreamHack Montreal vanns av North.

Var och hur man satsar på DreamHack-turneringar

Du kan hitta några av de bästa esportbettingsidorna online för vadslagning på esportturneringar här. Dessa sajter erbjuder otroliga odds i DreamHack-turneringar. Däremot måste spelaren alltid försöka jämföra de för närvarande erbjudna oddsen för den marknad de vill satsa på och välja det mest säljbara alternativet.

Det är nödvändigt att göra ytterligare forskning om lagen eller spelarna. Värdefull information om lagets nuvarande form och nyckelspelare kan hjälpa dig att upptäcka fördelaktiga vadslagningsmöjligheter. Försök att vara medveten om vilka variationer som än påverkar den övergripande prestandan. Dessa kan vara saker som en ny signering eller ett uttag av nyckelspelare.

Matchvinnaren är kanske den mest populära typen av Esport-satsning som finns på en bettingsajt. Satsa på resultatet av en specifik turneringsmatch, allt från League of Legends till Counter-Strike Global Offensive. Användare kan också lägga ett direktspel på vilket lag eller vilken spelare som ska vinna en specifik upplaga. De flesta av dessa bettingsidor tillåter en att göra detta långt före turneringen. Därför, om du har en rimlig uppfattning om vem du tror kommer att vinna stora esportturneringar som DreamHack Masters, placera dina satsningar tidigt.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Senaste nytt

Deltagarmeddelande för DreamHack 2022
2022-08-11

Deltagarmeddelande för DreamHack 2022

Enligt Twin Galaxies och Guinness Book of Records, DreamHack är den största LAN-festen och datorfestival globalt. Evenemanget har den snabbaste och mest internettrafiken i världen. Entusiaster kan förutse flera viktiga kommande evenemang genom online-esports betting. Dessa turneringar strömmar live på olika plattformar.