Allt om vadslagning på Giants Gaming

Giants Gaming bildades i Málaga, Spanien, 2008. Laget är formellt känt som Vodafone Giants. Det är dock mer populärt känt som jättar. Giants är ett professionellt e-sportföretag baserat i Spanien. Laget har divisioner som deltar i League of Legends och andra spel. League of Legends (LoL) truppen deltar i European League of Legends Championship Series.

Tidigare brukade organisationen ställa upp två eSport-lag i Rainbow Six Siege, där de fick enorm popularitet. Ett av lagen från Singapore tävlade i Southeast Asian Pro League. Den andra från Spanien deltog i spanska medborgare.

Allt om vadslagning på Giants Gaming
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Giants Gaming Studio

Det finns konkurrens, underhållning och massor av innehåll med detta topplag för eSport. Faciliteterna innehåller deras inspelningsstudio, som inrymmer innehållsdivisionens audiovisuella expertis, GGM Studios.

Flera av jättarnas ekosystems mest populära program produceras och sänds från denna plats. De mest kända namnen inom eSports reser genom dess många set, vilket gör att Giants Gaming kan generera obegränsat innehåll kopplat till klubbens dagliga verksamhet.

Jättarna är mer än bara professionella idrottare; de har ett av de mest populära eSport-lagen i branschen. Företagets olika avdelningar är sammanförda i en unik, transparent och öppen atmosfär speciellt avsedd att skapa ständig synergi.

Klubbens kontor är inte bara väldesignade för att ge alla nödvändiga bekvämligheter till företagets anställda, utan de kan också fortsätta rekrytera nya medlemmar.

Giants spelspelare

League of Legends-listan har fem spelare. Bland medlemmarna finns Nubar Sarafian alias MAXLORE (från Storbritannien), Antonio' TH3ANTONIO Espinosa (spanska) och Paul Lardin alias STEND (franska). Listan består också av två tränare, Jose Miguel Pinto, alias FEARLESS (portugisisk), och Alejandro Fernandez-Valdes, alias JANDRO (spanska).

Fyra personer utgör Valorant-listan. Dessa är Adam "Jesse" Tvrtnek (tjeckiska) och Batuhan Malgaç alias "Russia" (turkiska). De andra två spelarna, Adolfo Gallego Hermida alias FIT1NHO och Fabian 'QUICK' Pereira Gomez, är spanska.

Fighting Games-listan är helt spansk. Joan Namay Millones, alias Shanks, är en professionell Dragonballz-spelare för Giants Gaming. VEGAPATCH, officiellt känd som Alfonso Martinez Pozo, är en professionell Street Fighter-spelare för Giants tillsammans med Javier Sanabria Grueso, alias SH4RIN. José Mara Maté Moreno, alias CAIPER, är Giants professionella Tekken-spelare.

I Pokémon representerar Miguel Marti de la Torre, alias Sekiam Giants Gaming.

Giants Gamings starkaste spel

  • Valorant: Giants Gaming gick med Valorant i juni 2020 med kärnan av friagenttruppen SuperStars, Yurii, donQ och Fit1nho, och lade senare till StarWraith och HITBOX för att avrunda listan. Strax efter gick Hitbox över till coaching och ersattes av Jonba. De skulle ta in den femte och sista SuperStars-medlemmen, eXerZ, som stand-in efter några anständiga prestationer i lokala tävlingar. De hade några anständiga resultat i Europa med denna laguppställning, men deras sanna framgång kom i den spanska scenen, där de skulle nå finalerna i flera LVP Genesis Cups och höga avslutningar i NGL Open och GameGune 22.
  • League of Legends: De League of Legends en del av företaget grundades i juli 2012. De hade imponerande turneringsprestationer, inklusive tredje plats vid DreamHack Valencia 2012 och The Siege.
  • Apex Legends: Inför det första världsmästerskapet i denna gren, Giants Apex Legends lineupen släpptes i augusti 2019. Giants Gamings lag tävlar rutinmässigt i internationella turneringsfinaler och är det första och enda europeiska laget att vinna tre ALGS europeiska kvalifikationer.

Varför är Giants Gaming populärt?

Giants Gaming-teamet erbjuder ett brett utbud av spel att satsa på. Därför erbjuder de bästa eSports bettingsidorna olika odds. Förmågan hos Giants lista att tävla på de högsta professionella nivåerna har varit avgörande för deras framgång.

Det spanska laget representerar ett brett spektrum av tidigare stjärnors prestationer. Dessa historiska arv och meningsfulla relationer har hjälpt till att rekrytera topptalanger till Giants listor. Dessa faktorer har också hjälpt lagets tillväxt, vilket gör det till ett av de mest populära eSports bettingalternativen.

Giants Gaming har samarbetat med flera internationella varumärken för att hjälpa dem att utöka sin trupp. Nike, KITKAT, NESQUIK, Chupa Chups och Burger King är Giants Gaming-teamets globala partners. De officiella partnerna till eSports-teamet är Maggi Fusian, Diesel Only the Brave och Hot Wheels. Drift, bland andra, är en av Giants licensierade spelleverantörer, som hjälper till att driva varumärket.

Varför är Giants Gaming populärt att satsa på?

Giants Gaming har haft många framgångar, särskilt i Dota 2. Laget är välkänt i Europa och har en stark efterföljare. Deras fokus på att etablera sig som ett världsomspännande varumärke har hjälpt dem att uppnå ännu mer dragkraft.

Innan spelare deltar i någon online bettingaktivitet bör spelare göra sina läxor. Även om inget lag kan garantera framgång kan spelare dra nytta av online eSport betting tips i vilket fall som helst. Individer kan använda dessa för att bekanta sig med vissa spel.

Giants Gamings utmärkelser och resultat

Valorant

Valorant-divisionen är bland de bästa eSport-lagen. Laget har vunnit några vinster genom åren. 2021 vann Giants LVP-Rising Series # 3 men slutade senare på tredje plats i Red Bull Home Ground # 2. Laget var också tvåa i VCT 2021: Europe Stage 3 Challengers 2, och vann $11 000.

2020 vann laget Valorant Master Series Invitational # 1, Guardianes GG Series # 2, och LVP-Genesis Cup Vision. Det blev tvåa vid tre tillfällen, bland annat i LVP – Genesis Cup Viento. De andra två tillfällena var LVP-Gemini Cup Fuego och GameGune 22.

League of Legends (LoL)

Laget har några anmärkningsvärda segrar, inklusive Iberian Cup 2021. De vann även SuperLiga säsong 21 och Iberian Cup 2020. Bortsett från det har laget haft blandade resultat. De kom på andra plats vid tre tillfällen; Iberian Cup 2019, European Masters Summer 2019 och Iberian Cup 2018. Hittills har laget vunnit över $85 000 i olika turneringar.

Laget har också vunnit flera priser. I SuperLiga Orange säsong 18 belönades Attila med den mest värdefulla spelaren, medan NighT vann Rookie of the Split i EU LCS Summer 2016. NighT utsågs också till EU LCS Summer 2016 All-Pro Team. SmittyJ tilldelades det 3:e All-Pro Team i EU LCS Summer 2016.

Counter-Strike: Global Offensive

Den 16 mars 2020 lämnade Gro sin organisatoriska position för att fokusera på coaching. I april samma år förvärvades dock Giants Gamings lista av Moln9. Under åren har laget vunnit över $3 000 000 i prispengar från olika tävlingar. Ett av de mest anmärkningsvärda resultaten var i PGL Major Kraków 2017, där de kom först och fick en halv miljon dollar i prispengar.

Laget är framgångsrikt vad gäller priser och vunna positioner. Den kom först i Funspark ULTI 2021 och V4 Future Sports Festival – Budapest 2021, där den vann $150 000 respektive $169 000. Trots att de slutade som tvåa i Blast Premier: World Final 202 fick laget $250 000 i prispengar. De slutade trea kl PGL-major Stockholm 2021 men lyckades vinna ett pris på $140 000. Giants Gaming vann Intel Extreme Masters XV – World Championship med hela $400 000 prispengar.

Bästa och mest populära spelarna av Giants Gaming

  • MAXLORE: Nubar Sarafian är en League of Legends-spelare som återvänder till sin hemstad efter en bra säsong i Superliga med Movistar Riders 2021. När han spelade i Misfits 2017 blev han en global sensation och han fortsätter att visa sin höga nivå år efter år .
  • JESSE: Adam Tvrtnek är en utmärkt professionell League of Legends-spelare. Under sina två års erfarenhet har Jesse ett vinnarrekord med de lag han har spelat i, och vunnit fem nivåer B- och C-tävlingar. Han har tillbringat de senaste månaderna på UCAM, där han har vunnit varje turnering han har gått med i.
  • RYSSLAND: Batuhan Malgaç är en professionell Valorant-spelare som representerar det berömda eSport-teamet Giants Gaming. Den turkiske spelaren dominerade tävlingen i Spanien efter att ha utmärkt sig i sitt hemland.
  • Shanks: Joan Namays Millones är en professionell Dragonball Z-spelare för Giants. Han är utan tvekan bäst. Han är den enda spanska utmanaren som har lockat alla Spaniens andra spelgemenskaper att bevittna hans bedrifter vid EVO, världens största kampspelstävling. Han slutade fyra i EVO och slog alla tidigare rekord.

Var och hur satsar man på Giants Gaming?

En av de senaste populära spelaråtgärderna är eSports betting. Det finns flera matcher som spelas varje månad som involverar Giants Gaming. De bästa eSports bettingsidor ge odds på alla aspekter av konkurrenskraftigt spel. Att satsa på Giants Gaming-lag kan se annorlunda ut än typiska sportbetting, men när spelare vänjer sig kommer de att märka att det inte skiljer sig från att satsa på klassiska matcher.

Spelare satsar på eSport och vinner. Det är precis som att placera och vinna en standardsatsning. Spelare måste välja sin favoritmarknad för eSport vadslagning och kontrollera eSports odds för att se till att det är perfekt för dem. Community, livestreaming, statistik, sociala medier och mer från de bästa eSports bookmakers gör vadslagning på eSports till en så rolig upplevelse.

Vilken är den bästa spelstrategin för detta lag?

Kvaliteten och mängden av tillgängliga eSports-spel varierar avsevärt från en spelbok till en annan. Matchspel, eller vadslagning på resultatet av ett spel eller en mer betydande händelse, är för närvarande den mest populära typen. Men några av branschens bästa eSports betting webbplatser, inklusive 1xBet, Pixel.bet, Betwinner, experimenterar med "live" eller "in-play" vadslagning, vilket innebär att satsa på händelser som inträffar under matchen.

In-play-marknader är utmanande att sätta upp och underhålla på traditionella sporter. Det kommer alltså att dröja länge innan det finns bra livebetting-val för ett brett utbud av eSport-evenemang hos ett brett utbud av bookmakers.

About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson